Chord Gitar Janji Tresno – Esa Risty

Berikut ini merupakan Chord Gitar Janji Tresno – Esa Risty. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Janji Tresno – Esa Risty, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Janji Tresno – Esa Risty.

(Intro)    
           
                ..

                  
cobo tak sawang ono langit..
                             
cahyane lintang nambahi kangening ati..
                 
dadi.. seksi roso tresno..
                    
sing tak simpen jeroning dodo..

                   
abot tak songgo roso kangen..
                         
sak kedep moto ketemu wis marem..
                     
ati..ne wong nandang kasmaran..
               
rasane tansah wedi kelangan..

(Chorus)
                                
tak jaluk ning kono tansah dijogo sayang..
                   
setyomu ojo pupus.. ilang..
                       
podo ndedungo tresno selawase..
    
lan ojo ono roso bimbang..

                          
ugo ning kene ngugemi janji tresno..
                    
selawase bakal sesandingan..
                   
nadyan adoh.. ora bakal liyo..
                         
mergo tresno dudu mung kiasan..

(Int.)    
         ..

                  
cobo tak sawang ono langit..
                             
cahyane lintang nambahi kangening ati..
                 
dadi.. seksi roso tresno..
                    
sing tak simpen jeroning dodo..

                   
abot tak songgo roso kangen..
                         
sak kedep moto ketemu wis marem..
                     
ati..ne wong nandang kasmaran..
               
rasane tansah wedi kelangan..

(Chorus)
                                
tak jaluk ning kono tansah dijogo sayang..
                   
setyomu ojo pupus.. ilang..
                       
podo ndedungo tresno selawase..
    
lan ojo ono roso bimbang..

                          
ugo ning kene ngugemi janji tresno..
                    
selawase bakal sesandingan..
                   
nadyan adoh.. ora bakal liyo..
                         
mergo tresno dudu mung kiasan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Janji Tresno – Esa Risty yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Janji Tresno – Esa Risty, Lirik Lagu Janji Tresno – Esa Risty, Kunci Gitar Janji Tresno – Esa Risty

Post Your Thoughts