Chord Gitar Jendral Sudirman – Dedy Pitak

Berikut ini merupakan Chord Gitar Jendral Sudirman – Dedy Pitak. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Jendral Sudirman – Dedy Pitak, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Jendral Sudirman – Dedy Pitak.

Capo di fret 6

(Intro)       
              
          ..

            
nang gunung gung liwang liwung
                           
lahir bocah sing dadi wong agung
         
mbah buyute tentara Indonesia
                       
gagah perkasa lan berwibawa..

          
Soedirman panglima besar
                          
kaya kyai enom ngagem blangkon
    
degawe patunge nang bupati
                        
jumenenge neng bunderan HI..

(Intro)       
              

(Chorus)
                           
Soedirman lahire neng bantar barang
                          
pinter ngaji gedene mimpin perang
                     
sabdane kaya ratu kapanditaan
                       
kridane.. kena kanggo patuladan..

          
nang anak buahe paling di senengi
         
neng musuhe paling di wedeni
       
semangate kaya singa barong
                        
ora wedi ancamane di obong..

          
Soedirman mimpin perang gerilya
          
munggah mudun gunung mlebu metu desa
         
musuh di cegat nganggo udan barat
                        
dongane direwangi para malaikat..

         
panglima besar jendral soedirman
                       
wis kondang nang endi papan
         
mimpin perang lagi nandang gerah
                      
semangate pantang menyerah..

(Intro)        
               

          
Soedirman panglima besar
                          
kaya kyai enom ngagem blangkon
    
degawe patunge nang bupati
                        
jumenenge neng bunderan HI..

(Intro)       
              

(Chorus)
                           
Soedirman lahire neng bantar barang
                          
pinter ngaji gedene mimpin perang
                     
sabdane kaya ratu kapanditaan
                           
kridane.. kena kanggo patuladan..

          
nang anak buahe paling di senengi
         
neng musuhe paling di wedeni
       
semangate kaya singa barong
                        
ora wedi ancamane di obong..

          
Soedirman mimpin perang gerilya
          
munggah mudun gunung mlebu metu desa
         
musuh di cegat nganggo udan barat
                        
dongane direwangi para malaikat..

         
panglima besar jendral soedirman
                       
wis kondang nang endi papan
         
mimpin perang lagi nandang gerah
                      
semangate pantang menyerah..

(Outro)    



Dedy Pitak - Jendral Sudirman[

(Intro)       
              
          ..

            
nang gunung gung liwang liwung
                          
lahir bocah sing dadi wong agung
         
mbah buyute tentara Indonesia
                      
gagah perkasa lan berwibawa..

          
Soedirman panglima besar
                         
kaya kyai enom ngagem blangkon
    
degawe patunge nang bupati
                       
jumenenge neng bunderan HI..

(Intro)       
              

(Chorus)
                          
Soedirman lahire neng bantar barang
                         
pinter ngaji gedene mimpin perang
                    
sabdane kaya ratu kapanditaan
                     
kridane.. kena kanggo patuladan..

          
nang anak buahe paling di senengi
         
neng musuhe paling di wedeni
       
semangate kaya singa barong
                      
ora wedi ancamane di obong..

          
Soedirman mimpin perang gerilya
          
munggah mudun gunung mlebu metu desa
         
musuh di cegat nganggo udan barat
                       
dongane direwangi para malaikat..

         
panglima besar jendral soedirman
                      
wis kondang nang endi papan
         
mimpin perang lagi nandang gerah
                     
semangate pantang menyerah..

(Intro)        
               

          
Soedirman panglima besar
                         
kaya kyai enom ngagem blangkon
    
degawe patunge nang bupati
                       
jumenenge neng bunderan HI..

(Intro)       
              

(Chorus)
                          
Soedirman lahire neng bantar barang
                         
pinter ngaji gedene mimpin perang
                    
sabdane kaya ratu kapanditaan
                        
kridane.. kena kanggo patuladan..

          
nang anak buahe paling di senengi
         
neng musuhe paling di wedeni
       
semangate kaya singa barong
                      
ora wedi ancamane di obong..

          
Soedirman mimpin perang gerilya
          
munggah mudun gunung mlebu metu desa
         
musuh di cegat nganggo udan barat
                       
dongane direwangi para malaikat..

         
panglima besar jendral soedirman
                      
wis kondang nang endi papan
         
mimpin perang lagi nandang gerah
                     
semangate pantang menyerah..

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Jendral Sudirman – Dedy Pitak yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Jendral Sudirman – Dedy Pitak, Lirik Lagu Jendral Sudirman – Dedy Pitak, Kunci Gitar Jendral Sudirman – Dedy Pitak

Post Your Thoughts