Chord Gitar Jerite Ati – JonoJoni

Berikut ini merupakan Chord Gitar Jerite Ati – JonoJoni. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Jerite Ati – JonoJoni, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Jerite Ati – JonoJoni.

Capo di fret 3

                          
sayang.. rungokno jerite ati iki
                       
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                             
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                            
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Intro)    
          
           
          ..

                         
ning simpang lima kediri iki..
                 
awakmu.. medotke janji
                             
sayang sayang seng ning jero ati
                  
nyatane.. mendustai ati iki..

                     
 ojo sampek.. koe ninggalne aku
                   
 mergo kowe seng iso ngademke aku
                
 ora ono.. seng liyane awakmu
                  
 iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
                          
sayang.. rungokno jerite ati iki
                       
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                             
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                            
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

                          
sayang.. rungokno jerite ati iki
                       
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                             
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                            
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Int.) ... ...

                     
 ojo sampek.. koe ninggalne aku
                   
 mergo kowe seng iso ngademke aku
                
 ora ono.. seng liyane awakmu
                  
 iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
                          
sayang.. rungokno jerite ati iki
                       
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                             
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                            
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

                          
sayang.. rungokno jerite ati iki
                       
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                             
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                            
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

                             
aku ra bakal.. iso urip tanpo sliramu..



JonoJoni - Jerite Ati[

                         
sayang.. rungokno jerite ati iki
                      
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                            
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                           
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Intro)    
          
           
          ..

                        
ning simpang lima kediri iki..
                
awakmu.. medotke janji
                            
sayang sayang seng ning jero ati
                 
nyatane.. mendustai ati iki..

                    
 ojo sampek.. koe ninggalne aku
                  
 mergo kowe seng iso ngademke aku
               
 ora ono.. seng liyane awakmu
                 
 iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
                         
sayang.. rungokno jerite ati iki
                      
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                            
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                           
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

                         
sayang.. rungokno jerite ati iki
                      
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                            
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                           
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

(Int.) ... ...

                    
 ojo sampek.. koe ninggalne aku
                  
 mergo kowe seng iso ngademke aku
               
 ora ono.. seng liyane awakmu
                 
 iki ati tulus gawe atimu..

(Chorus)
                         
sayang.. rungokno jerite ati iki
                      
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                            
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                           
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

                         
sayang.. rungokno jerite ati iki
                      
aku ra lilo, awakmu karo wong liyo..
                            
sayang.. ojo sampek berpaling hati..
                           
aku ra bakal, iso urip tanpo sliramu..

                            
aku ra bakal.. iso urip tanpo sliramu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Jerite Ati – JonoJoni yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Jerite Ati – JonoJoni, Lirik Lagu Jerite Ati – JonoJoni, Kunci Gitar Jerite Ati – JonoJoni

Post Your Thoughts