Chord Gitar Jodo Wong Liyo – Suliyana

Berikut ini merupakan Chord Gitar Jodo Wong Liyo – Suliyana. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Jodo Wong Liyo – Suliyana, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Jodo Wong Liyo – Suliyana.

(Intro)    
         
           .. 


bendino bebarengan
               
tibane jodo wong lian
                  
lorone nembus nong njero peru
             
 ngerusak pikiran..

(Intro)  


koyo koyo o sing percoyo
               
 nong kahanan ngarepan moto
              
 sak singsete welas sun taleni
            
 mageh biso ucul
            
 mageh biso ucul..

(Intro)    -


iling janjine bengen
            
 ngajak bebarengan
            
 lan ngukir cerito
             
 urip keloronan


ngembung eluh ring pipi
        
 nderesi ati..
            
 nyatane hang isun terimo
               
 mung janji beloko..

               
bisane yo mung nangis
                 
bisane yo mung nyawang
                  
keroso nyesek nong njero ati
         
 ajur leleran

(Intro)       
           ..


koyo koyo o sing percoyo
               
 nong kahanan ngarepan moto
              
 sak singsete welas sun taleni
            
 mageh biso ucul
            
 mageh biso ucul..

(Intro)   -


iling janjine bengen
            
 ngajak bebarengan
            
 lan ngukir cerito
G           Am  G#E
 urip keloronan


ngembung eluh ring pipi
        
 nderesi ati..
            
 nyatane hang isun terimo
               
 mung janji beloko..

               
bisane yo mung nangis
                 
bisane yo mung nyawang
                  
keroso nyesek nong njero ati
         
 ajur leleran

(Intro) 

               
bisane yo mung nangis
                 
bisane yo mung nyawang
                  
keroso nyesek nong njero ati
       
 ajur leleran

(Outro)    



Suliyana - Jodo Wong Liyo[

(Intro)    
         
           .. 


bendino bebarengan
              
tibane jodo wong lian
                 
lorone nembus nong njero peru
            
 ngerusak pikiran..

(Intro)  


koyo koyo o sing percoyo
              
 nong kahanan ngarepan moto
             
 sak singsete welas sun taleni
           
 mageh biso ucul
           
 mageh biso ucul..

(Intro)    -


iling janjine bengen
           
 ngajak bebarengan
           
 lan ngukir cerito
            
 urip keloronan


ngembung eluh ring pipi
       
 nderesi ati..
           
 nyatane hang isun terimo
              
 mung janji beloko..

              
bisane yo mung nangis
                
bisane yo mung nyawang
                 
keroso nyesek nong njero ati
         
 ajur leleran

(Intro)       
           ..


koyo koyo o sing percoyo
              
 nong kahanan ngarepan moto
             
 sak singsete welas sun taleni
           
 mageh biso ucul
           
 mageh biso ucul..

(Intro)   -


iling janjine bengen
           
 ngajak bebarengan
           
 lan ngukir cerito
            
 urip keloronan


ngembung eluh ring pipi
       
 nderesi ati..
           
 nyatane hang isun terimo
              
 mung janji beloko..

              
bisane yo mung nangis
                
bisane yo mung nyawang
                 
keroso nyesek nong njero ati
         
 ajur leleran

(Intro) 

              
bisane yo mung nangis
                
bisane yo mung nyawang
                 
keroso nyesek nong njero ati
       
 ajur leleran

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Jodo Wong Liyo – Suliyana yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Jodo Wong Liyo – Suliyana, Lirik Lagu Jodo Wong Liyo – Suliyana, Kunci Gitar Jodo Wong Liyo – Suliyana

Post Your Thoughts