Chord Gitar Jomblo Bebas – Aftershine

Berikut ini merupakan Chord Gitar Jomblo Bebas – Aftershine. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Jomblo Bebas – Aftershine, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Jomblo Bebas – Aftershine.

Capo di fret 4

(Intro)       

                    
 loro ning njero ati iki..
                    
 mergo kowe sing njalari..
                  [G/B]   
 tresno tulus.. sing tak jogo
                    
ora nyongko kowe iso tego..

(Intro)   

                  
 aku mung iso nggeguyu..
                      
 leh ku ngerasakke polahmu..
                          [G/B] 
 lungamu ninggalke loro ning atiku..
  
kowe ngarang cerito..
                        
yen kabeh iki.. mau salahku..

(Chorus)
           
wes bola-bali..
                    
kowe mung ngobral janji
        
lambemu lamis..
                 
nyatane ra ono bukti..
              
wes tak ikhlaske..
                   
senadyan nggerus atine..
        
nyawang kowe..
                  
pamer sing anyar kae..

                           
ora masalah.. ora tak gawe susah
        
sleman jembar..
                   
jogja luas.. jomblo bebas..
            
dan ora masalah..
              
ora tak gawe susah..
        
sleman jembar..
                   
jogja luas.. jomblo bebas

(Int.)       
             

                
 saiki aku ngrasakke..
                 
 jebule yo penak dewe..
                    [G/B]  
 lungo dewe.. bebas ngopo wae..
 
ora ono kowe..
                     
nyatane aku.. biasa wae..

(Chorus)
           
wes bola-bali..
                    
kowe mung ngobral janji
        
lambemu lamis..
                 
nyatane ra ono bukti..
              
wes tak ikhlaske..
                   
senadyan nggerus atine..
        
nyawang kowe..
                  
pamer sing anyar kae..

                           
ora masalah.. ora tak gawe susah
        
sleman jembar..
                   
jogja luas.. jomblo bebas..
                           
ora masalah.. ora tak gawe susah
        
sleman jembar..
                   
jogja luas.. jomblo bebas

            
dan ora masalah..
              
ora tak gawe susah..
        
sleman jembar..
                   
jogja luas.. jomblo bebas
        
sleman jembar..
                     
jogja luas.. jomblo bebas..
                    
sleman jembar jogja luas
       
jomblo bebas..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Jomblo Bebas – Aftershine yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Jomblo Bebas – Aftershine, Lirik Lagu Jomblo Bebas – Aftershine, Kunci Gitar Jomblo Bebas – Aftershine

Post Your Thoughts