Chord Gitar JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya

Berikut ini merupakan Chord Gitar JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya.

              
Gusti mang paringi jodoh
            
siji.. sing gemati
               
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
            
ampun di semayani..
                  
mugo dongaku di ijabahi..

(Intro)       

                   
sampe saiki aku.. durung rabi..
                   
merga kahanan uripku iki..
                 
durung sempet tak pacari,
           
PDKT wae wes alergi
                           
koyo ngene nasib wong ora nduwe..

                    
saben dino mesti ono sing bully..
                         
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
                
kadang aku iri karo kowe
              
opo wae wis dicepakne
                       
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro)   

(Chorus)
              
Gusti mang paringi jodoh
            
siji.. sing gemati
               
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
            
ampun di semayani..
                  
mugo dongaku di ijabahi..

(Int.)       
              

                    
saben dino mesti ono sing bully..
                         
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
                
kadang aku iri karo kowe
              
opo wae wis dicepakne
                       
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro)   

(Chorus)
              
Gusti mang paringi jodoh
            
siji.. sing gemati
               
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
            
ampun di semayani..
                  
mugo dongaku di ijabahi..

              
Gusti mang paringi jodoh
            
siji.. sing gemati
               
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
            
ampun di semayani..
                    
mugo dongaku di ijabahi..
                  
mugo dongaku di ijabahi...



Putri Kristya - JOPER (Jomblo Pengen Rabi)[

              
Gusti mang paringi jodoh
           
siji.. sing gemati
              
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
           
ampun di semayani..
                
mugo dongaku di ijabahi..

(Intro)       

                   
sampe saiki aku.. durung rabi..
                  
merga kahanan uripku iki..
                 
durung sempet tak pacari,
          
PDKT wae wes alergi
                          
koyo ngene nasib wong ora nduwe..

                    
saben dino mesti ono sing bully..
                        
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
                
kadang aku iri karo kowe
             
opo wae wis dicepakne
                      
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro)   

(Chorus)
              
Gusti mang paringi jodoh
           
siji.. sing gemati
              
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
           
ampun di semayani..
                
mugo dongaku di ijabahi..

(Int.)       
             

                    
saben dino mesti ono sing bully..
                        
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
                
kadang aku iri karo kowe
             
opo wae wis dicepakne
                      
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro)   

(Chorus)
              
Gusti mang paringi jodoh
           
siji.. sing gemati
              
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
           
ampun di semayani..
                
mugo dongaku di ijabahi..

              
Gusti mang paringi jodoh
           
siji.. sing gemati
              
sing gelem ngancani
        
susah seneng nganti mati..
              
Gusti nyuwun tulung
           
ampun di semayani..
                  
mugo dongaku di ijabahi..
                
mugo dongaku di ijabahi...

Sekian informasi mengenai Chord Gitar JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya, Lirik Lagu JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya, Kunci Gitar JOPER (Jomblo Pengen Rabi) – Putri Kristya

Post Your Thoughts