Chord Gitar Kabut Putih – Via Vallen

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kabut Putih – Via Vallen. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kabut Putih – Via Vallen, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kabut Putih – Via Vallen.

(Intro)  - 
          
          

                    
 saben nyawang kabut teko
                  
 mlaku nutup gunung deso
                    
 nreces adem sing tak roso
                       
 ndadeke tepunge tresno

                
 roso tresno neng awakmu
                    
 sakben nyawang kabut mlaku
                  
 sing nutupi gunung deso
                     
 ndadeke ngenese roso

(Chorus)
                  
aku pengen dadi bojomu..
              
nanging opo doyoku..
                
aku opo biso nduweni..
                      
kowe sing tak tresnani..

             
 ngenes rasane atiku
                    
 sakben nyawang kabut mlaku
              
 opo kowe nompo aku..
                    
 ra ngrusak pager ayumu..

(Interlude)   
              
              
                  (o a o e..)

(Chorus)
                  
aku pengen dadi bojomu..
              
nanging opo doyoku..
                
aku opo biso nduweni..
                  
kowe sing tak tresnani..

                  
aku pengen dadi bojomu..
              
nanging opo doyoku..
                
aku opo biso nduweni..
                  
kowe sing tak tresnani..
                     
kowe sing tak tresnani..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kabut Putih – Via Vallen yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kabut Putih – Via Vallen, Lirik Lagu Kabut Putih – Via Vallen, Kunci Gitar Kabut Putih – Via Vallen

Post Your Thoughts