Chord Gitar Kahanan – Anisa Salma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kahanan – Anisa Salma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kahanan – Anisa Salma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kahanan – Anisa Salma.

(Intro)       ..

      [D/F#]          -
Gusti.. nyuwun ngapuro..
                
sedoyo doso lan lupot kulo..
          [D/F#]             -
pancen kahanane koyo mangkene..
                        
ora usah sambat kabeh kudu kuat..

            
jogonen atimu ning kono
                 
aku bakal nggegem setyamu
           
entenono baliku..
                           
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
              [D/F#]         
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
 -[G/B]                      
sesandingan.. duduk di pelaminan..
                 [D/F#]   
nanging mergo kahanane.. wes kersane
 -[G/B]               
kudu pasrah.. karo kuasane..

                 
arepo gresulo kulo niki namung sopo
                       
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..

(Int.)  [D/F#]  -[G/B]   
             

            
jogonen atimu ning kono
                 
aku bakal nggegem setyamu
           
entenono baliku..
                           
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
              [D/F#]         
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
                           
sesandingan.. duduk di pelaminan..
                 [D/F#]   
nanging mergo kahanane.. wes kersane
                    
kudu pasrah.. karo kuasane..

              [D/F#]         
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
                           
sesandingan.. duduk di pelaminan..
                 [D/F#]   
nanging mergo kahanane.. wes kersane
                    
kudu pasrah.. karo kuasane..

                 
arepo gresulo kulo niki namung sopo
                       
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..
                       
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro.. 



Anisa Salma - Kahanan[

(Intro)       ..

      [G/B]           -
Gusti.. nyuwun ngapuro..
                
sedoyo doso lan lupot kulo..
          [G/B]              -
pancen kahanane koyo mangkene..
                        
ora usah sambat kabeh kudu kuat..

            
jogonen atimu ning kono
                 
aku bakal nggegem setyamu
           
entenono baliku..
                           
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
              [G/B]          
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
 -[C/E]                      
sesandingan.. duduk di pelaminan..
                 [G/B]    
nanging mergo kahanane.. wes kersane
 -[C/E]               
kudu pasrah.. karo kuasane..

                 
arepo gresulo kulo niki namung sopo
                       
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..

(Int.)  [G/B]  -[C/E]   
             

            
jogonen atimu ning kono
                 
aku bakal nggegem setyamu
           
entenono baliku..
                           
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
              [G/B]          
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
                           
sesandingan.. duduk di pelaminan..
                 [G/B]    
nanging mergo kahanane.. wes kersane
                    
kudu pasrah.. karo kuasane..

              [G/B]          
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
                           
sesandingan.. duduk di pelaminan..
                 [G/B]    
nanging mergo kahanane.. wes kersane
                    
kudu pasrah.. karo kuasane..

                 
arepo gresulo kulo niki namung sopo
                       
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..
                       
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro.. 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kahanan – Anisa Salma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kahanan – Anisa Salma, Lirik Lagu Kahanan – Anisa Salma, Kunci Gitar Kahanan – Anisa Salma

Post Your Thoughts