Chord Gitar Kahanan Urep – Ratna Antika

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kahanan Urep – Ratna Antika. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kahanan Urep – Ratna Antika, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kahanan Urep – Ratna Antika.

(Intro)    
           

                           
sengojo aku ngadoh.. soko sliramu..
                 
amergo sadar.. sopo aku..
              
mung wong kere sing
       
ora nduwe bondo dunyo..
                                 
ra pantes nyanding kowe sing sempurno..

                             
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
                                
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
                     
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
                        
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
              
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
                                  -[G/B]
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
                  
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
                     
ngadepi cobaan uripku iki..

                  -[G/B]    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                             
saget damel konco urip saklawase..
                  -[G/B]    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                  
saget nrimo.. opo anane..

(Int.)        
               ..

                             
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
                                
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
                     
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
                        
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
              
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
                                  -[G/B]
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
                  
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
                     
ngadepi cobaan uripku iki..

                  -[G/B]    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                             
saget damel konco urip saklawase..
                  -[G/B]    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                  
saget nrimo.. opo anane..
                    
saget nerimo.. opo anane..



Ratna Antika - Kahanan Urep[

(Intro)    
           

                           
sengojo aku ngadoh.. soko sliramu..
                
amergo sadar.. sopo aku..
              
mung wong kere sing
       
ora nduwe bondo dunyo..
                                
ra pantes nyanding kowe sing sempurno..

                             
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
                               
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
                    
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
                       
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
             
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
                                 -
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
                 
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
                    
ngadepi cobaan uripku iki..

                 -    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                           
saget damel konco urip saklawase..
                 -    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                
saget nrimo.. opo anane..

(Int.)        
               ..

                             
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
                               
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
                    
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
                       
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
             
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
                                 -
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
                 
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
                    
ngadepi cobaan uripku iki..

                 -    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                           
saget damel konco urip saklawase..
                 -    
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
                
saget nrimo.. opo anane..
                   
saget nerimo.. opo anane..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kahanan Urep – Ratna Antika yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kahanan Urep – Ratna Antika, Lirik Lagu Kahanan Urep – Ratna Antika, Kunci Gitar Kahanan Urep – Ratna Antika

Post Your Thoughts