Chord Gitar Kalah Bondo – Pepeh Sadboy

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kalah Bondo – Pepeh Sadboy. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kalah Bondo – Pepeh Sadboy, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kalah Bondo – Pepeh Sadboy.

Capo di fret 2

(Intro)       ..

           [G/B]      
kadang aku mikir.. jeru..
                     
kurang opo aku ning atimu..
           
nek karo liyane..
                     
aku mung kalah kandel dompete
                      
ukuran sayang aku juarane..

             [G/B]      
njaluk sabar aku iso lebih..
                         
cinta sayang ning aku sumbere..
           
nek karo liyane..
                  
aku mung kalah ono waktune
                    
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
                
opo aku kudu.. sugeh..
          
ben ono wujude..
             
akeh sayang.. akeh cinta
           
rak ono artine..

               
kowe mung iso nglarani
              
mung isone nambahi perih..
                    
koyo lali aku nduwe ati..

(Intro)       ..

             [G/B]      
njaluk sabar aku iso lebih..
                         
cinta sayang ning aku sumbere..
           
nek karo liyane..
                  
aku mung kalah ono waktune
                    
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
                
opo aku kudu.. sugeh..
          
ben ono wujude..
             
akeh sayang.. akeh cinta
           
rak ono artine..

               
kowe mung iso nglarani
              
mung isone nambahi perih..
                    
koyo lali aku nduwe ati..

(Int.)       
             

(Chorus)
                
opo aku kudu.. sugeh..
          
ben ono wujude..
             
akeh sayang.. akeh cinta
           
rak ono artine..

               
kowe mung iso nglarani
              
mung isone nambahi perih..
                  
koyo lali aku nduwe ati..
                   
koyo lali aku nduwe ati..
                    
koyo lali.. aku nduwe ati..



Pepeh Sadboy - Kalah Bondo[

(Intro)       ..

           [A/C#]     
kadang aku mikir.. jeru..
                     
kurang opo aku ning atimu..
           
nek karo liyane..
                     
aku mung kalah kandel dompete
                      
ukuran sayang aku juarane..

             [A/C#]     
njaluk sabar aku iso lebih..
                         
cinta sayang ning aku sumbere..
           
nek karo liyane..
                  
aku mung kalah ono waktune
                    
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
                
opo aku kudu.. sugeh..
         
ben ono wujude..
             
akeh sayang.. akeh cinta
           
rak ono artine..

               
kowe mung iso nglarani
             
mung isone nambahi perih..
                    
koyo lali aku nduwe ati..

(Intro)       ..

             [A/C#]     
njaluk sabar aku iso lebih..
                         
cinta sayang ning aku sumbere..
           
nek karo liyane..
                  
aku mung kalah ono waktune
                    
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
                
opo aku kudu.. sugeh..
         
ben ono wujude..
             
akeh sayang.. akeh cinta
           
rak ono artine..

               
kowe mung iso nglarani
             
mung isone nambahi perih..
                    
koyo lali aku nduwe ati..

(Int.)       
             

(Chorus)
                
opo aku kudu.. sugeh..
         
ben ono wujude..
             
akeh sayang.. akeh cinta
           
rak ono artine..

               
kowe mung iso nglarani
             
mung isone nambahi perih..
                  
koyo lali aku nduwe ati..
                   
koyo lali aku nduwe ati..
                    
koyo lali.. aku nduwe ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kalah Bondo – Pepeh Sadboy yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kalah Bondo – Pepeh Sadboy, Lirik Lagu Kalah Bondo – Pepeh Sadboy, Kunci Gitar Kalah Bondo – Pepeh Sadboy

Post Your Thoughts