Chord Gitar Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S.

                     
kali kuto.. batang, kendal..
                         
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..

(Intro)    
          ..

                           
tak sawang.. esemu.. ning foto hpku..
                         
saben aku.. kelingan.. sliramu..

(Intro)   ..

                         
wes suwe.. aku.. rak krungu kabarmu..
                      
tenan aku rindu.. pengen ketemu..

                      
jare.. sliramu tulang rusukku..
                    
janji ora ninggalke aku..
                    
ning nyatane kabeh semu..
   
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
                     
kali kuto.. batang, kendal..
                         
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
                            
cukup semene.. anggonku ngenteni..
                            
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

(Int.)        
                ..

                      
jare.. sliramu tulang rusukku..
                    
janji ora ninggalke aku..
                    
ning nyatane kabeh semu..
   
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
                     
kali kuto.. batang, kendal..
                         
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
                            
cukup semene.. anggonku ngenteni..
                            
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

                     
kali kuto.. batang, kendal..
                         
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
                            
cukup semene.. anggonku ngenteni..
                            
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..
                              
tiwas di enteni.. untune ilang siji..

(Outro)       



Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi[

                    
kali kuto.. batang, kendal..
                      
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..

(Intro)    
          ..

                         
tak sawang.. esemu.. ning foto hpku..
                        
saben aku.. kelingan.. sliramu..

(Intro)   ..

                       
wes suwe.. aku.. rak krungu kabarmu..
                     
tenan aku rindu.. pengen ketemu..

                     
jare.. sliramu tulang rusukku..
                  
janji ora ninggalke aku..
                    
ning nyatane kabeh semu..
   
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
                    
kali kuto.. batang, kendal..
                      
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
                           
cukup semene.. anggonku ngenteni..
                         
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

(Int.)        
                ..

                     
jare.. sliramu tulang rusukku..
                  
janji ora ninggalke aku..
                    
ning nyatane kabeh semu..
   
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
                    
kali kuto.. batang, kendal..
                      
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
                           
cukup semene.. anggonku ngenteni..
                         
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

                    
kali kuto.. batang, kendal..
                      
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
                           
cukup semene.. anggonku ngenteni..
                         
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..
                            
tiwas di enteni.. untune ilang siji..

(Outro)       

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S, Lirik Lagu Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S, Kunci Gitar Kali Kuto Dadi Saksi – Katon Wibi ‘S

Post Your Thoughts