Chord Gitar Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun.

Capo di fret 2

- -               
    kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

- -                 
    siji loro bar kuwi telu
                          
aku kok tolak tep isoh ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Intro)    
           

                  
 wingi niatku karo kowe tenanan..
                    
 jebul kowe nganggepe amung kekancan..
                  
 aku trimo pamit lungo..
                
 mugo-mugo kowe sesok ora gelo..

                                
 aku lungo wis ra sudi bali.. (ra sudi..)
                
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
                  
kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

                    
siji loro bar kuwi telu
                         
aku kok tolak tep iso ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Int.)    
          
          
          

                  
 aku lungo wis ra sudi bali..
           
(wis ora sudi..)
                
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
                  
kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

                    
siji loro bar kuwi telu
                         
aku kok tolak tep iso ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

                  
kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

                    
siji loro bar kuwi telu
                         
aku kok tolak tep iso ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..



Guyub Rukun - Kaliurang Ahh Mantap[

- -               
     kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

- -                 
     siji loro bar kuwi telu
                          
aku kok tolak tep isoh ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Intro)    
           

                  
 wingi niatku karo kowe tenanan..
                    
 jebul kowe nganggepe amung kekancan..
                  
 aku trimo pamit lungo..
                
 mugo-mugo kowe sesok ora gelo..

                               
 aku lungo wis ra sudi bali.. (ra sudi..)
                
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
                  
kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

                    
siji loro bar kuwi telu
                         
aku kok tolak tep iso ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Int.)    
          
          
          

                  
 aku lungo wis ra sudi bali..
           
(wis ora sudi..)
                
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
                  
kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

                    
siji loro bar kuwi telu
                         
aku kok tolak tep iso ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

                  
kaliurang jarene penak
                          
aku wis sayang jebul kok tolak..
                      
pinggir jurang kaline butek
                        
kowe tak sayang matamu picek..

                    
siji loro bar kuwi telu
                         
aku kok tolak tep iso ngguyu..
                    
guyub rukun dalane Gusti
                            
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun, Lirik Lagu Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun, Kunci Gitar Kaliurang Ahh Mantap – Guyub Rukun

Post Your Thoughts