Chord Gitar Kancani Aku – Yeni Inka

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kancani Aku – Yeni Inka. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kancani Aku – Yeni Inka, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kancani Aku – Yeni Inka.

Capo di fret 2

(Intro)            ..

                      
ora bakal iso mbayangne..
                
uripku ora karo kowe..
                  
sewu siji raono liya..ne..
                    
 ngayemne ati nyawang esemme..

                           
ngademne pas atiku koyo geni..
                           
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
                    
tapi asli njerone atiku..
                          
 sing tak tresnani yo mung sliramu..

(Chorus)
          
kancani.. aku..
                      
kowe sing iso nggawe atiku..
             
ngeroso urip selawase..

          
kancani.. aku..
                       
kowe sing dadi konco uripku..
                    
sayangku mung kanggo sliramu..
          
tenan..

        
mugo aku iso nggawe
      
bahagia ning atimu
   
sampek nyowo iki..
    
ora ono ning rogo..

(Chorus)
          
kancani.. aku..
                      
kowe sing iso nggawe atiku..
             
ngeroso urip selawase..

          
kancani.. aku..
                       
kowe sing dadi konco uripku..
                    
sayangku mung kanggo sliramu..

       
elengo aku..
                         
mbien ra sengojo nglarani atimu..
            
tulung ngapurano aku..

          
kancani.. aku..
                       
kowe sing dadi konco uripku..
                    
sayangku mung kanggo sliramu..
                 
tenan..  tenan..    tenan..



Yeni Inka - Kancani Aku[

(Intro)            ..

                      
ora bakal iso mbayangne..
                
uripku ora karo kowe..
                 
sewu siji raono liya..ne..
                    
 ngayemne ati nyawang esemme..

                           
ngademne pas atiku koyo geni..
                           
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
                   
tapi asli njerone atiku..
                          
 sing tak tresnani yo mung sliramu..

(Chorus)
          
kancani.. aku..
                     
kowe sing iso nggawe atiku..
             
ngeroso urip selawase..

          
kancani.. aku..
                      
kowe sing dadi konco uripku..
                    
sayangku mung kanggo sliramu..
          
tenan..

        
mugo aku iso nggawe
     
bahagia ning atimu
   
sampek nyowo iki..
    
ora ono ning rogo..

(Chorus)
          
kancani.. aku..
                     
kowe sing iso nggawe atiku..
             
ngeroso urip selawase..

          
kancani.. aku..
                      
kowe sing dadi konco uripku..
                    
sayangku mung kanggo sliramu..

       
elengo aku..
                        
mbien ra sengojo nglarani atimu..
            
tulung ngapurano aku..

          
kancani.. aku..
                      
kowe sing dadi konco uripku..
                    
sayangku mung kanggo sliramu..
                 
tenan..  tenan..    tenan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kancani Aku – Yeni Inka yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kancani Aku – Yeni Inka, Lirik Lagu Kancani Aku – Yeni Inka, Kunci Gitar Kancani Aku – Yeni Inka

Post Your Thoughts