Chord Gitar Kangen Balimu – Agus Priyanto

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen Balimu – Agus Priyanto. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen Balimu – Agus Priyanto, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen Balimu – Agus Priyanto.

(Intro)  -[G/B]   ..

             
 ademe wengi iki..
                   
aku.. kelingan slirahmu..
             
 ati rasane bingung..
                    
kudu.. piye mikir karepe..

                   
 kangen sing ta rasake..
                   
nanging ora nemu dalane..
              
 amung iso nerimo..
                    
kahanan adoh karo panggonan..

          
 opo kowe lali..
                  
 mbiyen sing ta sayangi..
-                           
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                            
ra bakal pudar.. tresno neng ati
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                       
atiku sabar.. setyo ngenteni..

              
 senajan adoh paranmu..
                            
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

(Int.)      ..

             
 ati rasane bingung..
                    
kudu.. piye mikir karepe..

                   
 kangen sing ta rasake..
                   
nanging ora nemu dalane..
              
 amung iso nerimo..
                    
kahanan adoh karo panggonan..

          
 opo kowe lali..
                  
 mbiyen sing ta sayangi..
-                           
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                            
ra bakal pudar.. tresno neng ati
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                       
atiku sabar.. setyo ngenteni..

              
 senajan adoh paranmu..
                            
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

                         
kembang mawar.. kembang melati..
                            
ra bakal pudar.. tresno neng ati
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                       
atiku sabar.. setyo ngenteni..

              
 senajan adoh paranmu..
                               
kangenku.. mung kanggo slirahmu..



Agus Priyanto - Kangen Balimu[

(Intro)  -[E/G#]   ..

             
 ademe wengi iki..
                   
aku.. kelingan slirahmu..
             
 ati rasane bingung..
                    
kudu.. piye mikir karepe..

                   
 kangen sing ta rasake..
                   
nanging ora nemu dalane..
              
 amung iso nerimo..
                    
kahanan adoh karo panggonan..

         
 opo kowe lali..
                 
 mbiyen sing ta sayangi..
-                           
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                            
ra bakal pudar.. tresno neng ati
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                       
atiku sabar.. setyo ngenteni..

              
 senajan adoh paranmu..
                            
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

(Int.)      ..

             
 ati rasane bingung..
                    
kudu.. piye mikir karepe..

                   
 kangen sing ta rasake..
                   
nanging ora nemu dalane..
              
 amung iso nerimo..
                    
kahanan adoh karo panggonan..

         
 opo kowe lali..
                 
 mbiyen sing ta sayangi..
-                           
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                            
ra bakal pudar.. tresno neng ati
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                       
atiku sabar.. setyo ngenteni..

              
 senajan adoh paranmu..
                            
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

                         
kembang mawar.. kembang melati..
                            
ra bakal pudar.. tresno neng ati
                         
kembang mawar.. kembang melati..
                       
atiku sabar.. setyo ngenteni..

              
 senajan adoh paranmu..
                              
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen Balimu – Agus Priyanto yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen Balimu – Agus Priyanto, Lirik Lagu Kangen Balimu – Agus Priyanto, Kunci Gitar Kangen Balimu – Agus Priyanto

Post Your Thoughts