Chord Gitar Kangen – Chacha Puspita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen – Chacha Puspita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen – Chacha Puspita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen – Chacha Puspita.

Capo di fret 5

(Intro)    
           

                   
piye kabarmu.. suwe ra ketemu
                          
kangen atiku saben eling sliramu
                         
aduh kangmasku.. seng tak tresnani
                          
tino klawan wengi kowe tak kangeni..

                     
tresnoku iki.. tresno kang suci..
                             
yo mung sliramu sing ono neng atiku..
                         
cubo rungokno.. tembangku iki
                                   
tembang lagu tresno kangen sing tak roso..

(Chorus)
      
rungokno.. duh rungokno..
                         
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    
kangmasku.. duh kangmasku..
                       
ndang baliyo kowe tak enteni..

                        
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
             
kangenku.. oh kangen..

(Intro) 
      

                           
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
                             
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
                      
mlakune umur.. rabakal luntur
                             
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..

(Int.)       
             

(Chorus)
      
rungokno.. duh rungokno..
                         
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    
kangmasku.. duh kangmasku..
                       
ndang baliyo kowe tak enteni..

                        
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
             
kangenku.. oh kangen..

(Intro)        

                           
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
                             
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
                      
mlakune umur.. rabakal luntur
                             
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..
                         
mlakune umur.. rabakal luntur
                                 
kuat nyekel janji.. sing wis tak ugemi..



Chacha Puspita - Kangen[

(Intro)    
           

                   
piye kabarmu.. suwe ra ketemu
                          
kangen atiku saben eling sliramu
                        
aduh kangmasku.. seng tak tresnani
                          
tino klawan wengi kowe tak kangeni..

                     
tresnoku iki.. tresno kang suci..
                             
yo mung sliramu sing ono neng atiku..
                        
cubo rungokno.. tembangku iki
                                   
tembang lagu tresno kangen sing tak roso..

(Chorus)
      
rungokno.. duh rungokno..
                        
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    
kangmasku.. duh kangmasku..
                      
ndang baliyo kowe tak enteni..

                       
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
             
kangenku.. oh kangen..

(Intro)       

                           
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
                             
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
                     
mlakune umur.. rabakal luntur
                             
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..

(Int.)       
             

(Chorus)
      
rungokno.. duh rungokno..
                        
nelongsone mbok tinggalke dewe..
    
kangmasku.. duh kangmasku..
                      
ndang baliyo kowe tak enteni..

                       
tresnoku iki yo mung kanggo kowe
             
kangenku.. oh kangen..

(Intro)       

                           
wes pirang tahun.. kowe ninggal aku
                             
nanging awakku tetep setia lan tuhu..
                     
mlakune umur.. rabakal luntur
                             
kuat nyekel janji sing wis tak ugemi..
                        
mlakune umur.. rabakal luntur
                                 
kuat nyekel janji.. sing wis tak ugemi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen – Chacha Puspita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen – Chacha Puspita, Lirik Lagu Kangen – Chacha Puspita, Kunci Gitar Kangen – Chacha Puspita

Post Your Thoughts