Chord Gitar Kangen De’e – Derradru

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen De’e – Derradru. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen De’e – Derradru, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen De’e – Derradru.

Capo di fret 4

(Intro)        
              ..

                     
 mbiyen kowe tau ning atiku..
                          -[G/B]
 wes tak arepke dadi jodoku..
                   
 janji pengen setyo urip bebarengan..
                                
 nanging saiki ming dadi kenangan..

                    
 kowe lungo ninggal aku loro..
                            -[G/B]
 mergo aku wes kebacut tresno..
                  
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
                  
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                          
kangen.. ning ati loro rasane..
                          
awan.. bengi ming mikirke kowe..
                      
tresno..ku ora ono liyane..

                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                             
angin.. tulung sampekne ro de'e..
                             
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
                         
tresno..ku iki ora ning liyo..

(Int.)        
              

                    
 kowe lungo ninggal aku loro..
                            -[G/B]
 mergo aku wes kebacut tresno..
                  
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
                  
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                          
kangen.. ning ati loro rasane..
                          
awan.. bengi ming mikirke kowe..
                      
tresno..ku ora ono liyane..

                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                             
angin.. tulung sampekne ro de'e..
                             
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
                         
tresno..ku iki ora ning liyo..
                         
tresno..ku iki ora ning liyo..



Derradru - Kangen De'e[

(Intro)        
              ..

                     
 mbiyen kowe tau ning atiku..
                          -[B/D#]
 wes tak arepke dadi jodoku..
                  
 janji pengen setyo urip bebarengan..
                                
 nanging saiki ming dadi kenangan..

                    
 kowe lungo ninggal aku loro..
                            -[B/D#]
 mergo aku wes kebacut tresno..
                 
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
                  
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                          
kangen.. ning ati loro rasane..
                         
awan.. bengi ming mikirke kowe..
                      
tresno..ku ora ono liyane..

                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                             
angin.. tulung sampekne ro de'e..
                            
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
                         
tresno..ku iki ora ning liyo..

(Int.)       
             

                    
 kowe lungo ninggal aku loro..
                            -[B/D#]
 mergo aku wes kebacut tresno..
                 
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
                  
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                          
kangen.. ning ati loro rasane..
                         
awan.. bengi ming mikirke kowe..
                      
tresno..ku ora ono liyane..

                          
kangen.. saben dino karo kowe..
                             
angin.. tulung sampekne ro de'e..
                            
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
                         
tresno..ku iki ora ning liyo..
                         
tresno..ku iki ora ning liyo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen De’e – Derradru yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen De’e – Derradru, Lirik Lagu Kangen De’e – Derradru, Kunci Gitar Kangen De’e – Derradru

Post Your Thoughts