Chord Gitar Kangen Iki – Eko Mamiek

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen Iki – Eko Mamiek. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen Iki – Eko Mamiek, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen Iki – Eko Mamiek.

(Intro)    
            

                
 kangen iki wis kepati pati..
              
 opo isih kurang cetho
                          
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
                     
dadi seksine swara atiku..

                 
 tekan kapan anggonku ngenteni..
                
 nganti semene suwene..
                            
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
                              
banjur kepriye kangenku ora keturutan..

                
 paribasan wengi tanpo lintang..
                    
 peteng ndedhet.. lelimengan..
                       
 semono ugo kahananku ning kene..
                   
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   
nandang kangen pengen nyawang
  
pengen weruh..
                     
adoh awakmu aku ra sanggup..
                
ndang mreneo.. mulih..
                                
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
                   
leganana.. kanggo tamba..

(Intro)    
            

                
 paribasan wengi tanpo lintang..
                    
 peteng ndedhet.. lelimengan..
                       
 semono ugo kahananku ning kene..
                   
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   
nandang kangen pengen nyawang
  
pengen weruh..
                     
adoh awakmu aku ra sanggup..
                
ndang mreneo.. mulih..
                                
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
                   
leganana.. kanggo tamba..

   
nandang kangen pengen nyawang
  
pengen weruh..
                     
adoh awakmu aku ra sanggup..
                
ndang mreneo.. mulih..
                                
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
                   
leganana.. kanggo tamba..



Eko Mamiek - Kangen Iki[

(Intro)    
            

                
 kangen iki wis kepati pati..
              
 opo isih kurang cetho
                         
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
                     
dadi seksine swara atiku..

                 
 tekan kapan anggonku ngenteni..
                
 nganti semene suwene..
                           
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
                              
banjur kepriye kangenku ora keturutan..

               
 paribasan wengi tanpo lintang..
                    
 peteng ndedhet.. lelimengan..
                      
 semono ugo kahananku ning kene..
                   
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   
nandang kangen pengen nyawang
  
pengen weruh..
                    
adoh awakmu aku ra sanggup..
                
ndang mreneo.. mulih..
                               
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
                   
leganana.. kanggo tamba..

(Intro)    
            

               
 paribasan wengi tanpo lintang..
                    
 peteng ndedhet.. lelimengan..
                      
 semono ugo kahananku ning kene..
                   
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   
nandang kangen pengen nyawang
  
pengen weruh..
                    
adoh awakmu aku ra sanggup..
                
ndang mreneo.. mulih..
                               
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
                   
leganana.. kanggo tamba..

   
nandang kangen pengen nyawang
  
pengen weruh..
                    
adoh awakmu aku ra sanggup..
                
ndang mreneo.. mulih..
                               
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
                   
leganana.. kanggo tamba..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen Iki – Eko Mamiek yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen Iki – Eko Mamiek, Lirik Lagu Kangen Iki – Eko Mamiek, Kunci Gitar Kangen Iki – Eko Mamiek

Post Your Thoughts