Chord Gitar Kangen Kependem – Bella Kadita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen Kependem – Bella Kadita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen Kependem – Bella Kadita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen Kependem – Bella Kadita.

Capo di fret 3

(Intro)    
          ..

             
layang kangen iki..
                
tak titip lewat dongo..
       
kanggo kowe sing uwes
            
karo sing Kuoso..

     
rino tak anti anti
                
wengi kegowo ngimpi..
          
mung kowe sing dadi..
         
pepujan ati..

(Intro)   ..

             
layang kangen iki..
                
tak titip lewat dongo..
       
kanggo kowe sing uwes
            
karo sing Kuoso..

     
rino tak anti anti
                
wengi kegowo ngimpi..
          
mung kowe sing dadi..
        
pepujan ati..

(Chorus)
            
mung tansah dedungo
                          
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         
nyuwung ati engkang bakoh
        
lan nerimo..

                       
kangen sing tak pendem iki
                    
tak critake lewat tembang
           
nggregel sedih naliko
            
awak dewe kelingan..

        
ninggal kenangan manis..
              
lungomu nekake tangis..
                   
kangen.. kangen aku kangen..

(Int.)    
          

             
[layang kangen] iki..
                
tak titip lewat dongo..
       
kanggo kowe sing uwes
            
karo sing Kuoso..

     
rino tak anti anti
                
wengi kegowo ngimpi..
          
mung kowe sing dadi..
        
pepujan ati..

(Chorus)
            
mung tansah dedungo
                          
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         
nyuwung ati engkang bakoh
        
lan nerimo..

                       
kangen sing tak pendem iki
                    
tak critake lewat tembang
           
nggregel sedih naliko
            
awak dewe kelingan..

        
ninggal kenangan manis..
              
lungomu nekake tangis..
                   
kangen.. kangen aku kangen..

        
ninggal kenangan manis..
              
lungomu nekake tangis..
                   
kangen.. kangen aku kangen..

                       
kangen sing tak pendem iki
                    
tak critake lewat tembang
           
nggregel sedih naliko
          
awak dewe kelingan..



Bella Kadita - Kangen Kependem[

(Intro)    
          ..

            
layang kangen iki..
                
tak titip lewat dongo..
       
kanggo kowe sing uwes
            
karo sing Kuoso..

     
rino tak anti anti
               
wengi kegowo ngimpi..
          
mung kowe sing dadi..
         
pepujan ati..

(Intro)   ..

            
layang kangen iki..
                
tak titip lewat dongo..
       
kanggo kowe sing uwes
            
karo sing Kuoso..

     
rino tak anti anti
               
wengi kegowo ngimpi..
          
mung kowe sing dadi..
        
pepujan ati..

(Chorus)
            
mung tansah dedungo
                        
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         
nyuwung ati engkang bakoh
        
lan nerimo..

                      
kangen sing tak pendem iki
                   
tak critake lewat tembang
           
nggregel sedih naliko
            
awak dewe kelingan..

        
ninggal kenangan manis..
             
lungomu nekake tangis..
                  
kangen.. kangen aku kangen..

(Int.)    
          

            
layang kangen iki..
                
tak titip lewat dongo..
       
kanggo kowe sing uwes
            
karo sing Kuoso..

     
rino tak anti anti
               
wengi kegowo ngimpi..
          
mung kowe sing dadi..
        
pepujan ati..

(Chorus)
            
mung tansah dedungo
                        
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         
nyuwung ati engkang bakoh
        
lan nerimo..

                      
kangen sing tak pendem iki
                   
tak critake lewat tembang
           
nggregel sedih naliko
            
awak dewe kelingan..

        
ninggal kenangan manis..
             
lungomu nekake tangis..
                  
kangen.. kangen aku kangen..

        
ninggal kenangan manis..
             
lungomu nekake tangis..
                  
kangen.. kangen aku kangen..

                      
kangen sing tak pendem iki
                   
tak critake lewat tembang
           
nggregel sedih naliko
          
awak dewe kelingan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen Kependem – Bella Kadita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen Kependem – Bella Kadita, Lirik Lagu Kangen Kependem – Bella Kadita, Kunci Gitar Kangen Kependem – Bella Kadita

Post Your Thoughts