Chord Gitar Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory.

(Intro)  [G/B]  
           
           
          

    [G/B]        
 sepine wengi iki..
                 
 neng kene aku ngenteni..
    [G/B]                 
 kesuwen suwene wes pirang sasi
                      
 neng nickerie kowe ra bali..

            
 opo aku salah..
                   
 naliko urip sak omah..

     [G/B]                  
 rembulan sing ngilo ono segoro
                
 padangono ati kulo..
    [G/B]               
 pujaan hatiku ra teko-teko..
                       
 neng nickerie ndang mulio..

            
 opo aku salah..
                
 naliko urip sak omah..

(Intro)    
          ..

(Chorus)
            
aku nangis.. aku kangen..
                  
janjimu mbiyen kowe seneng..
                      
neng nickerie.. tak enteni..
                             
gek mulio nengkene aku ngenteni..

(Int.)    
             ..

     [G/B]                
 rembulan sing ngilo ono segoro
                
 padangono ati kulo..
    [G/B]               
 pujaan hatiku ra teko-teko..
                       
 neng nickerie ndang mulio..

            
 opo aku salah..
           
 naliko urip sak omah..

(Intro)    
          ..

(Chorus)
            
aku nangis.. aku kangen..
                  
janjimu mbiyen kowe seneng..
                      
neng nickerie.. tak enteni..
                             
gek mulio nengkene aku ngenteni..
                           
neng nickerie.. gek inggal bali..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory, Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory, Kunci Gitar Kangen Neng Nickerie – Didi Kempot feat. Dory

Post Your Thoughts