Chord Gitar Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara.

(Intro)    

           
udan sing teko..
                        
mung iso tak sawang lewat jendelo
        
adem hawane..
                      
soyo kangen kowe sing ayu dewe

            
yen wayah wengi teko
                       
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
            
aku kangen karo kowe
     
rak iso tak pendem
     
mung lewat hape
            
pengen ketemu..
                    
pengen ngusel pipimu..

              
a..ku kangen ra ketulungan
 
angel merem
    
rak doyan mangan
               
mung pengen siji..
                 
kowe gek ndang bali..

(Interlude)      ..

           
udan sing teko..
                        
mung iso tak sawang lewat jendelo

            
yen wayah wengi teko
                       
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
            
aku kangen karo kowe
     
rak iso tak pendem
     
mung lewat hape
            
pengen ketemu..
                    
pengen ngusel pipimu..

              
a..ku kangen ra ketulungan
 
angel merem
    
rak doyan mangan
               
mung pengen siji..
     
mung pengen siji..
              
kowe gek ndang bali..

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara, Lirik Lagu Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara, Kunci Gitar Kangen Rak Ketulungan – Hendra Kumbara

Post Your Thoughts