Chord Gitar Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani.

Capo di fret 4

(Intro)    
          ..

                            
uwis tak pasrahke kabeh.. ati iki..
         
mung kanggo sliramu
               
sing paling tak tresnani..

             
tapi opo nyatane..
                
koe malah mblenjani..
                        
jebule tresnamu mung ngapusi..

(Chorus)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
               
wis cukup.. leh ku ngalah..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Int.)    
         ..

(Adinda Apriliani)
              
kabeh iki salahku..
              
ora iso nepati janjiku 
                          
seng tak jaluk.. kowe bahagia..

                   
urep sesandingan ro liyane
                
iki kabeh mergo aku dewe
                        
milih pisah.. marang sliramu..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
           
mandek ngarepe kowe..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Aribowoid)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
               
wis cukup.. leh ku ngalah..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
           
mandek ngarepe kowe..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Chorus)
                
wis cukup.. nggonku berjuang
(kowe berjuang)
               
wis cukup.. leh ku ngalah
(kowe ngalah )
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..



Aribowoid feat. Adinda Apriliani - Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani[

(Intro)    
          ..

                           
uwis tak pasrahke kabeh.. ati iki..
         
mung kanggo sliramu
              
sing paling tak tresnani..

             
tapi opo nyatane..
                
koe malah mblenjani..
                       
jebule tresnamu mung ngapusi..

(Chorus)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
               
wis cukup.. leh ku ngalah..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Int.)    
         ..

(Adinda Apriliani)
              
kabeh iki salahku..
              
ora iso nepati janjiku 
                         
seng tak jaluk.. kowe bahagia..

                   
urep sesandingan ro liyane
                
iki kabeh mergo aku dewe
                       
milih pisah.. marang sliramu..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
           
mandek ngarepe kowe..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Aribowoid)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
               
wis cukup.. leh ku ngalah..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Chorus) (Adinda Apriliani)
               
wis cukup.. leh ku berjuang..
           
mandek ngarepe kowe..
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

(Chorus)
                
wis cukup.. nggonku berjuang
(kowe berjuang)
               
wis cukup.. leh ku ngalah
(kowe ngalah )
        
mungkin wis takdire..
      
nompo kenyataan'e
     
kowe dudu jodone..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani, Lirik Lagu Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani, Kunci Gitar Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani – Aribowoid feat. Adinda Apriliani

Post Your Thoughts