Chord Gitar Kapten Oleng – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kapten Oleng – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kapten Oleng – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kapten Oleng – Nella Kharisma.

Capo di fret 2

(Intro)    
           ..

                              
 Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku
                                   
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari
                           
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu
                                   
Gede bantere alon.. nanging ra iso digugu

                                   
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu
                 
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah
           
kahanan uripku..
                                
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene
                           
Tak cobo nglaleke arep nganggo
           
coro opo wae..

(Chorus)
                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                
senadyan mung sedelo..

            
Wis biasane aku mbok larani
               
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
               
Ngalor ngidul golek tombo
               
Sokor sokor oleh gantine tresno

                 
Senadyan iki mung sedelo
   
Yo wes ora popo 
        
sing penting wis ra kroso
                 
Kroso larane lali ro slirane
               
Sing wis gawe atiku oleng wae..

(Chorus)
                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                
senadyan mung sedelo..

              
Mabur duwur atiku tambah ajur
                   
Kelingan kowe wis mendingan tak kubur
                        
Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur
              
Atiku iki mung mbok ulur ulur..

                 
Saiki kowe pancen iso mbalelo
                  
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
     
Sopo sing bakal ngampet 
     
loro disio sio
                
Kowe mesti oleh piwalese tresno..

                            
 Tak akoni larane tembus neng ati
         
Sekarang tlah hilang
                   
semenjak kaptenku datang..

(Interlude)        
                    

(Chorus)
                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                
senadyan mung sedelo..

                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                   
senadyan mung sedelo..



Nella Kharisma - Kapten Oleng[

(Intro)    
           ..

                             
 Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku
                                   
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari
                          
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu
                                   
Gede bantere alon.. nanging ra iso digugu

                                  
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu
                 
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah
           
kahanan uripku..
                               
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene
                           
Tak cobo nglaleke arep nganggo
           
coro opo wae..

(Chorus)
                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                
senadyan mung sedelo..

            
Wis biasane aku mbok larani
               
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
               
Ngalor ngidul golek tombo
               
Sokor sokor oleh gantine tresno

                 
Senadyan iki mung sedelo
   
Yo wes ora popo 
        
sing penting wis ra kroso
                 
Kroso larane lali ro slirane
               
Sing wis gawe atiku oleng wae..

(Chorus)
                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                
senadyan mung sedelo..

              
Mabur duwur atiku tambah ajur
                   
Kelingan kowe wis mendingan tak kubur
                        
Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur
              
Atiku iki mung mbok ulur ulur..

                 
Saiki kowe pancen iso mbalelo
                  
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
     
Sopo sing bakal ngampet 
     
loro disio sio
                
Kowe mesti oleh piwalese tresno..

                            
 Tak akoni larane tembus neng ati
         
Sekarang tlah hilang
                   
semenjak kaptenku datang..

(Interlude)        
                    

(Chorus)
                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                
senadyan mung sedelo..

                    
Kapten.. aku pengen oleng..
                    
mergo tresno wis ra kajen
                      
Kapten.. ben kabeh kelalen
            
aku pengen.. oleng..
                        
Kapten.. gek ndang wenehono
                        
tresno ben ra nyesek neng dodo
                 
Tombo teko loro lungo
                   
senadyan mung sedelo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kapten Oleng – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kapten Oleng – Nella Kharisma, Lirik Lagu Kapten Oleng – Nella Kharisma, Kunci Gitar Kapten Oleng – Nella Kharisma

Post Your Thoughts