Chord Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kapusan Janji – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot.

(Intro)    
            

     
wangine kembang tresno
       
kari tilangsing
        
ning ngopo kowe cidro
     
lali janjine

     
lungamu gawe gelo
    
nyikso atiku loro
    
aku wong isih urip
        
mbok anggep wis tanpo nyowo

        
ning ngopo ono tresno
      
yen kudu pisah
    
sewengi aku seneng
     
seprene susah

      
tresnamu uwis ilang
  
garing kegowo angin
        
yen ngerti koyo ngene
      
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
              
seprene ra ono wong
        
sing nambani

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
               
marine yen kowe teko
   
ngugemi janjimu

(Interlude)    
               
              

        
ning ngopo ono tresno
      
yen kudu pisah
    
sewengi aku seneng
     
seprene susah

      
tresnamu uwis ilang
  
garing kegowo angin
        
yen ngerti koyo ngene
      
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
              
seprene ra ono wong
        
sing nambani

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
               
marine yen kowe teko
   
ngugemi janjimu

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
              
seprene ra ono wong
        
sing nambani

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
               
marine yen kowe teko
   
ngugemi janjimu

(Outro)    
           



*[ Chord dari "C" nya ]*

(Intro)    
            

     
wangine kembang tresno
       
kari tilangsing
        
ning ngopo kowe cidro
     
lali janjine

     
lungamu gawe gelo
    
nyikso atiku loro
    
aku wong isih urip
        
mbok anggep wis tanpo nyowo

        
ning ngopo ono tresno
      
yen kudu pisah
    
sewengi aku seneng
     
seprene susah

      
tresnamu uwis ilang
  
garing kegowo angin
        
yen ngerti koyo ngene
      
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
              
seprene ra ono wong
        
sing nambani

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
               
marine yen kowe teko
   
ngugemi janjimu

(Interlude)    
               
              

        
ning ngopo ono tresno
      
yen kudu pisah
    
sewengi aku seneng
     
seprene susah

      
tresnamu uwis ilang
  
garing kegowo angin
        
yen ngerti koyo ngene
      
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
              
seprene ra ono wong
        
sing nambani

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
               
marine yen kowe teko
   
ngugemi janjimu

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
              
seprene ra ono wong
        
sing nambani

           
larane ati iki
               
nganti kapan ora ngerti
               
marine yen kowe teko
   
ngugemi janjimu

(Outro)    
           

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot, Lirik Lagu Kapusan Janji – Didi Kempot, Kunci Gitar Kapusan Janji – Didi Kempot

Post Your Thoughts