Chord Gitar Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk.

(Intro) 

            
Ojo salahke aku..
              
wis nglarani atimu
        
Mergo kowe wis nggawe..
           
tatu sumpah setiaku

            
Ojo salahke aku..
                    
tak pilih ninggalke kowe
        
Wolak walik dunyo..
              
kowe keno karmane..

(Intro)        

 
Uwis cukup..
                  
leh ku nggawe kowe nangis
  
Uwis cukup..
                     
leh ku nggawe kowe tetangis
            
Senadyan ati iki
              
ora tegel ndelokne
      
Ora bakal ku ndilat
          
tresnoku bali neng kowe..

(Chorus)
            
Ojo salahke aku..
              
wis nglarani atimu
        
Mergo kowe wis nggawe..
           
tatu sumpah setiaku

            
Ojo salahke aku..
                    
tak pilih ninggalke kowe
        
Wolak walik dunyo..
              
kowe keno karmane..

(Intro)        

 
Uwis cukup..
                  
leh ku nggawe kowe nangis
  
Uwis cukup..
                     
leh ku nggawe kowe tetangis
            
Senadyan ati iki
              
ora tegel ndelokne
      
Ora bakal ku ndilat
          
tresnoku bali neng kowe..

(Chorus)
            
Ojo salahke aku..
              
wis nglarani atimu
        
Mergo kowe wis nggawe..
           
tatu sumpah setiaku

            
Ojo salahke aku..
                    
tak pilih ninggalke kowe
        
Wolak walik dunyo..
              
kowe keno karmane..

        
Wolak walik dunyo..
              
kowe keno karmane..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk, Lirik Lagu Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk, Kunci Gitar Karma (Cover GuyonWaton) – Dimas Gepenk

Post Your Thoughts