Chord Gitar Karma – Via Vallen

Berikut ini merupakan Chord Gitar Karma – Via Vallen. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Karma – Via Vallen, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Karma – Via Vallen.

Capo di fret 3

                              
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                             
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                    
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                                
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

(Intro)    
          ..

                            
Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
                              
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
                            
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
                            
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

(Intro)   ..

(Chorus)
                              
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                             
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                    
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                                
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

(Interlude)    
              ..
               
              ..

                            
Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
                              
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
                            
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
                            
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

(Intro)   ..

(Chorus)
                              
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                             
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                    
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                                  
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

(Chorus) (Overtune)
                             
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                             
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                   
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                                
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
                                 
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
                            
Wolak walek donyo.. kowe keno azab'e..



Via Vallen - Karma[

                            
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                            
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                  
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                               
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

(Intro)    
          ..

                          
Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
                            
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
                           
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
                           
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

(Intro)   ..

(Chorus)
                            
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                            
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                  
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                               
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

(Interlude)    
              ..
               
              ..

                          
Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
                            
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
                           
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
                           
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

(Intro)   ..

(Chorus)
                            
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                            
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                  
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                                
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

(Chorus) (Overtune)
                             
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
                             
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
                                   
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
                                
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
                                 
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
                            
Wolak walek donyo.. kowe keno azab'e..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Karma – Via Vallen yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Karma – Via Vallen, Lirik Lagu Karma – Via Vallen, Kunci Gitar Karma – Via Vallen

Post Your Thoughts