Chord Gitar Kebangeten Caramu – Ilux ID

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kebangeten Caramu – Ilux ID. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kebangeten Caramu – Ilux ID, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kebangeten Caramu – Ilux ID.

(Intro)    
            

                      
kudu.. tak gowo neng endi..
                           
loro ati iki raiso tak tambani..
                 
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         
rabakal mbukak atimu..
                      
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
                                
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                              
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                                       
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

                                    
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..

(Int.)       

                      
kudu.. tak gowo neng endi..
                           
loro ati iki raiso tak tambani..
                 
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         
rabakal mbukak atimu..
                      
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
                                
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                              
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                                       
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

                                    
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..
             
hu uuu.. nyandeng de'e..



Ilux ID - Kebangeten Caramu[

(Intro)    
            

                      
kudu.. tak gowo neng endi..
                           
loro ati iki raiso tak tambani..
                 
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         
rabakal mbukak atimu..
                      
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
                                
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                              
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                                       
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

                                    
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..

(Int.)       

                      
kudu.. tak gowo neng endi..
                           
loro ati iki raiso tak tambani..
                 
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         
rabakal mbukak atimu..
                      
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
                                
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                              
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                                       
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

                                    
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
                                   
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..
                                 
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              
yen kowe nyandeng de'e..
             
hu uuu.. nyandeng de'e..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kebangeten Caramu – Ilux ID yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kebangeten Caramu – Ilux ID, Lirik Lagu Kebangeten Caramu – Ilux ID, Kunci Gitar Kebangeten Caramu – Ilux ID

Post Your Thoughts