Chord Gitar Kecandu Narkoba – Dedy Pitak

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kecandu Narkoba – Dedy Pitak. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kecandu Narkoba – Dedy Pitak, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kecandu Narkoba – Dedy Pitak.

Capo di fret 6

(Intro)     


nang alam dunya
              
werna-werna lakone..
          
kaya inyong sing wis njajal
         
ngerti rasane..

                   
udu panganan.. udu minuman..
            
regane larang tetep dibayar
              
gawe pikiran buyar..

(Intro)       
              

(Chorus)
       
aduh biyung aduh bapa
                      
larane kecanduan narkoba..
       
cita-cita kabeh wis sirna
                     
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro)   

       
adoh batir adoh sedulur
                   
awak rusak babak belur..
           
turu ngringkel nang emperan
                  
rasane kaya nang restoran..

                
mati rasa, mati harapan..
                  
awake mung gari balungan..
                    
digawa mlaku rasane ngleang
                         
bali ngumah dilakoni mbrangkang..


kanca lan sedulur
                     
cukup inyong sing kebanjur..
           
aja nganti kecandu narkoba
                
mbok uripe sengsara..

(Intro)       
              

(Chorus)
       
aduh biyung aduh bapa
                      
larane kecanduan narkoba..
       
cita-cita kabeh wis sirna
                     
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro)   

       
adoh batir adoh sedulur
                   
awak rusak babak belur..
           
turu ngringkel nang emperan
                  
rasane kaya nang restoran..

                
mati rasa, mati harapan..
                  
awake mung gari balungan..
                    
digawa mlaku rasane ngleang
                         
bali ngumah dilakoni mbrangkang..


nang alam dunya
              
werna-werna lakone..
          
kaya inyong sing wis njajal
         
ngerti rasane..

                   
udu panganan.. udu minuman..
           
aja nganti kecandu narkoba
                
mbok uripe sengsara..

(Ending)       



Dedy Pitak - Kecandu Narkoba[

(Intro)     


nang alam dunya
             
werna-werna lakone..
         
kaya inyong sing wis njajal
         
ngerti rasane..

                 
udu panganan.. udu minuman..
           
regane larang tetep dibayar
             
gawe pikiran buyar..

(Intro)       
              

(Chorus)
       
aduh biyung aduh bapa
                      
larane kecanduan narkoba..
       
cita-cita kabeh wis sirna
                      
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro)   

       
adoh batir adoh sedulur
                   
awak rusak babak belur..
           
turu ngringkel nang emperan
                   
rasane kaya nang restoran..

               
mati rasa, mati harapan..
                 
awake mung gari balungan..
                   
digawa mlaku rasane ngleang
                        
bali ngumah dilakoni mbrangkang..


kanca lan sedulur
                    
cukup inyong sing kebanjur..
          
aja nganti kecandu narkoba
               
mbok uripe sengsara..

(Intro)       
              

(Chorus)
       
aduh biyung aduh bapa
                      
larane kecanduan narkoba..
       
cita-cita kabeh wis sirna
                      
dadi wong urip tanpa guna..

(Intro)   

       
adoh batir adoh sedulur
                   
awak rusak babak belur..
           
turu ngringkel nang emperan
                   
rasane kaya nang restoran..

               
mati rasa, mati harapan..
                 
awake mung gari balungan..
                   
digawa mlaku rasane ngleang
                        
bali ngumah dilakoni mbrangkang..


nang alam dunya
             
werna-werna lakone..
         
kaya inyong sing wis njajal
         
ngerti rasane..

                 
udu panganan.. udu minuman..
          
aja nganti kecandu narkoba
               
mbok uripe sengsara..

(Ending)       

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kecandu Narkoba – Dedy Pitak yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kecandu Narkoba – Dedy Pitak, Lirik Lagu Kecandu Narkoba – Dedy Pitak, Kunci Gitar Kecandu Narkoba – Dedy Pitak

Post Your Thoughts