Chord Gitar Kelajut Cidro – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kelajut Cidro – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kelajut Cidro – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kelajut Cidro – Vita Alvia.

(Intro)     
          

                  
Koyo koyo.. temanan welas riko
                              
ngumbar asmoro.. hang katon sempurno

                        
Serto saiki.. basan kadung sun lakoni
                      
tego riko.. nyacah maro ati..

(Intro)     
          

                        
Ho..ooo.. roso loro nong batin iki
                  
 tatune making nggetih
              
maring njero ati..
          
mergo keseron jerune..
           
riko nglarani..

(Chorus)
          
Masio sewu sepuro
           
sing ngilangno loro
                  
atinisun kelajut cidro..

           
Getun sun welas riko
               
sing percoyo omonge konco
               
serto saiki riko gawe loro
                       
kari.. ngiles roso batin iki..

(Intro)   

                         
Serto saiki.. basan kadung sun lakoni
                       
tego riko.. nyacah maro ati..

(Interlude)    
               
               
               

                        
Ho..ooo.. roso loro nong batin iki
                  
 tatune making nggetih
              
maring njero ati..
          
mergo keseron jerune..
           
riko nglarani..

(Chorus)
          
Masio sewu sepuro
           
sing ngilangno loro
                  
atinisun kelajut cidro..

           
Getun sun welas riko
               
sing percoyo omonge konco
               
serto saiki riko gawe loro
                       
kari.. ngiles roso batin iki..

(Outro)    
           
           
           
        



Vita Alvia - Kelajut Cidro[

(Intro)     
          

                 
Koyo koyo.. temanan welas riko
                             
ngumbar asmoro.. hang katon sempurno

                      
Serto saiki.. basan kadung sun lakoni
                    
tego riko.. nyacah maro ati..

(Intro)     
          

                        
Ho..ooo.. roso loro nong batin iki
               
 tatune making nggetih
              
maring njero ati..
          
mergo keseron jerune..
           
riko nglarani..

(Chorus)
          
Masio sewu sepuro
           
sing ngilangno loro
                
atinisun kelajut cidro..

           
Getun sun welas riko
               
sing percoyo omonge konco
              
serto saiki riko gawe loro
                      
kari.. ngiles roso batin iki..

(Intro)   

                        
Serto saiki.. basan kadung sun lakoni
                     
tego riko.. nyacah maro ati..

(Interlude)    
               
               
               

                        
Ho..ooo.. roso loro nong batin iki
               
 tatune making nggetih
              
maring njero ati..
          
mergo keseron jerune..
           
riko nglarani..

(Chorus)
          
Masio sewu sepuro
           
sing ngilangno loro
                
atinisun kelajut cidro..

           
Getun sun welas riko
               
sing percoyo omonge konco
              
serto saiki riko gawe loro
                      
kari.. ngiles roso batin iki..

(Outro)    
           
           
           
        

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kelajut Cidro – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kelajut Cidro – Vita Alvia, Lirik Lagu Kelajut Cidro – Vita Alvia, Kunci Gitar Kelajut Cidro – Vita Alvia

Post Your Thoughts