Chord Gitar Kere Munggah Bale – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kere Munggah Bale – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kere Munggah Bale – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kere Munggah Bale – Didi Kempot.

   (3x) 
           
        

                                 
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
                          
Nyandang nganggo ora nguciwani
                          
Mergo saiki wis dadi penyanyi.

                                
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
                  
Mulo saiki kowe wis lali
                           
Karo aku sing ndadekke penyanyi


                                  
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
                        
Bareng saiki dadi wong kondang
                        
Kowe njur lali karo kahanan

                                  
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
                       
Bareng saiki dadi wong gede
                       
Kowe koyo kere munggah bale

                                   
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
                      
Nanging tetep tak dongaake
                     
Mugo-mugo ra bali dadi kere

[interlude]    
                
               
                 

                                 
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
                   
Setan wae mlebu ora wani
                           
Ning saiki wis apik koyo loji

                                  
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
                     
Janjimu biyen ra bakal lali
                           
Karo aku sing ndadekke penyanyi


                                  
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
                        
Bareng saiki dadi wong kondang
                        
Kowe njur lali karo kahanan

                                  
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
                       
Bareng saiki dadi wong gede
                       
Kowe koyo kere munggah bale

                                   
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
                      
Nanging tetep tak dongaake
                     
Mugo-mugo ra bali dadi kere

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kere Munggah Bale – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kere Munggah Bale – Didi Kempot, Lirik Lagu Kere Munggah Bale – Didi Kempot, Kunci Gitar Kere Munggah Bale – Didi Kempot

Post Your Thoughts