Chord Gitar Ketaman Asmoro – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ketaman Asmoro – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ketaman Asmoro – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ketaman Asmoro – Didi Kempot.

(Intro)       
              
              ----

                   
Saben wayah lingsir wengi..
                     
 mripat iki.. ora biso turu..
                   
tansah kelingan sliramu..
                        
wong ayu kang.. dadi pepujanku..

                 
bingung rasane atiku..
                          
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              
nyatane ora kuwowo..
                         
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro)       

(Chorus)
            
wis tak.. lali lali..
               
malah sansoyo kelingan..
                    
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
                 
 mendhem ora biso turu..

              
opo iki sing jenenge..
                        
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 
prasasat ra biso lali..
                             
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

(Int.)      ..
           ..

                 
bingung rasane atiku..
                          
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              
nyatane ora kuwowo..
                         
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro)       

(Chorus)
            
wis tak.. lali lali..
               
malah sansoyo kelingan..
                    
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
                 
 mendhem ora biso turu..

              
opo iki sing jenenge..
                        
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 
prasasat ra biso lali..
                             
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

                 
prasasat ra biso lali..
                             
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..



Didi Kempot - Ketaman Asmoro[

(Intro)       
              
              ----

                   
Saben wayah lingsir wengi..
                    
 mripat iki.. ora biso turu..
                   
tansah kelingan sliramu..
                       
wong ayu kang.. dadi pepujanku..

                 
bingung rasane atiku..
                         
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              
nyatane ora kuwowo..
                        
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro)       

(Chorus)
            
wis tak.. lali lali..
               
malah sansoyo kelingan..
                    
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
                
 mendhem ora biso turu..

              
opo iki sing jenenge..
                       
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 
prasasat ra biso lali..
                            
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

(Int.)      ..
           ..

                 
bingung rasane atiku..
                         
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              
nyatane ora kuwowo..
                        
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro)       

(Chorus)
            
wis tak.. lali lali..
               
malah sansoyo kelingan..
                    
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
                
 mendhem ora biso turu..

              
opo iki sing jenenge..
                       
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 
prasasat ra biso lali..
                            
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

                 
prasasat ra biso lali..
                            
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ketaman Asmoro – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ketaman Asmoro – Didi Kempot, Lirik Lagu Ketaman Asmoro – Didi Kempot, Kunci Gitar Ketaman Asmoro – Didi Kempot

Post Your Thoughts