Chord Gitar Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak.

Capo di fret 2

(Intro)    

                  
matur nuwun pengalamane..
                        
ning atiku ra bakal tak lalekke
              
mbiyen kowe ono ning kene
             
ngancani saben dinane
                  
nelangsane saiki aku dewe..

(Chorus)
                     
nangis.. aku mung iso nangis
                           
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

                  
saiki wis ra neng kene..
                        
wes duwe panggon sing kepenak..
         
sandinge Gusti..

                    
donga.. ketemu lewat donga
                               
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

                 
Gusti tulung gemateni..
                         
wong sing paling tak tresnani..
                   ()
sing terus ono ning ati..

(Int.)     -   
      -       
             

(Chorus)
                     
nangis.. aku mung iso nangis
                           
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

                  
saiki wis ra neng kene..
                        
wes duwe panggon sing kepenak..
         
sandinge Gusti..

                    
donga.. ketemu lewat donga
                               
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

                 
Gusti tulung gemateni..
                         
wong sing paling tak tresnani..
                   ()
sing terus ono ning ati..

(Outro)   -   - 

                    
sing ono ning njero ati..



Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga[

(Intro)    

                  
matur nuwun pengalamane..
                        
ning atiku ra bakal tak lalekke
              
mbiyen kowe ono ning kene
            
ngancani saben dinane
                  
nelangsane saiki aku dewe..

(Chorus)
                     
nangis.. aku mung iso nangis
                          
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

                  
saiki wis ra neng kene..
                       
wes duwe panggon sing kepenak..
         
sandinge Gusti..

                    
donga.. ketemu lewat donga
                              
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

                 
Gusti tulung gemateni..
                        
wong sing paling tak tresnani..
                   ()
sing terus ono ning ati..

(Int.)     -   
      -       
             

(Chorus)
                     
nangis.. aku mung iso nangis
                          
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

                  
saiki wis ra neng kene..
                       
wes duwe panggon sing kepenak..
         
sandinge Gusti..

                    
donga.. ketemu lewat donga
                              
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

                 
Gusti tulung gemateni..
                        
wong sing paling tak tresnani..
                   ()
sing terus ono ning ati..

(Outro)   -   - 

                    
sing ono ning njero ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak, Lirik Lagu Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak, Kunci Gitar Ketemu Lewat Donga – Mergo Enak

Post Your Thoughts