Chord Gitar Ketemu Ora Suwe – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ketemu Ora Suwe – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ketemu Ora Suwe – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ketemu Ora Suwe – Safira Inema.

Capo di fret 5

(Intro)    
           

              
uwis tak ukir jenengmu..
               
ono ning njero atiku..
                           
sabendino eling.. marang esemmu..
                        
membuat rindu.. ingin bertemu..

               
tak titipne tembang rindu..
              
lewat laras asmoroku..
                             
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
                      
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           
aku neng kene..
                  
kang tansah ngenteni..
                   
tulus endah tresno iki..
                                
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

                        
senadyan amung.. sedelo wae..
                       
ku ingin berjumpa denganmu..
                            
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

(Intro)    
           

               
tak titipne tembang rindu..
              
lewat laras asmoroku..
                             
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
                      
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           
aku neng kene..
                  
kang tansah ngenteni..
                   
tulus endah tresno iki..
                                
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

                        
senadyan amung.. sedelo wae..
                       
ku ingin berjumpa denganmu..
                            
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

           
aku neng kene..
                  
kang tansah ngenteni..
                   
tulus endah tresno iki..
                                
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

                        
senadyan amung.. sedelo wae..
                       
ku ingin berjumpa denganmu..
                            
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..
                            
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..



[

(Intro)    
           

              
uwis tak ukir jenengmu..
               
ono ning njero atiku..
                           
sabendino eling.. marang esemmu..
                        
membuat rindu.. ingin bertemu..

               
tak titipne tembang rindu..
              
lewat laras asmoroku..
                             
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
                      
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           
aku neng kene..
                  
kang tansah ngenteni..
                   
tulus endah tresno iki..
                               
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

                        
senadyan amung.. sedelo wae..
                       
ku ingin berjumpa denganmu..
                           
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

(Intro)    
           

               
tak titipne tembang rindu..
              
lewat laras asmoroku..
                             
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
                      
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           
aku neng kene..
                  
kang tansah ngenteni..
                   
tulus endah tresno iki..
                               
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

                        
senadyan amung.. sedelo wae..
                       
ku ingin berjumpa denganmu..
                           
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

           
aku neng kene..
                  
kang tansah ngenteni..
                   
tulus endah tresno iki..
                               
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

                        
senadyan amung.. sedelo wae..
                       
ku ingin berjumpa denganmu..
                           
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..
                           
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ketemu Ora Suwe – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ketemu Ora Suwe – Safira Inema, Lirik Lagu Ketemu Ora Suwe – Safira Inema, Kunci Gitar Ketemu Ora Suwe – Safira Inema

Post Your Thoughts