Chord Gitar Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma.

Capo di fret 5

(Intro)      
             


Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu

 
aku wes telung sasi suwene
                 
aku pedot karo kowe
               
ra tau ono kabare
                  
wes ora jelas rupane
                 
jare ora bakal lali
                   
jebul nyatane yo endi
                 
kowe ra tau ngabari
                 
seprono tekan saiki
                
dienteni ora kroso
             
di sms ora cetho
                 
jane kowe kuwi menungso
                 
opo setan sing tuwo
                  
rupo ayu ati ngglatak
                  
omonganmu cen kepenak
                   
lambe koyo begal becak
                 
omongane mesti mayak
                
yen dasare sifatmu
                   
kuwi sing gawe mangkel
                       
ndelok lanangan sing sugih
                  
awakmu langsung gatel
                       
opo meneh sing nggo ninja
                  
nek ra kuwi nggo FU
              
marai awak ngelu
                   
dadi mremen loro untu
                  
aku wes ngerti atimu
                   
jebule mendes sifatmu
                
dimodali ninja FU
                   
kowe wis iso jak methu
                     
ning omah macak krudungan
                    
ning njobo koyo baj!ngan
           
oalah cil.. kimcil tenan

(Chorus)

Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu

  
pabu golek sensasi ning facebook
                 
jare okeh bribikane
                   
padahal kui meng tai
                     
dan juga tidak berfiksi
                  
diumumke liwat dinding
                     
padahal itu nggak penting
                 
dikiranya gue ngefek
                
sorry aja gue cuek
                
lo itu emang cerdik
                 
cari muka biar eksis
                  
mestinya eh lo ngaca
              
dirimu itu siapa
                   
tampang cuma cari muka
                  
ini mulut-mulut gue
                  
biar jelek tapi kece

(Chorus)

Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu

  
pabu mendes kui cen gayamu
                   
kimcil kuwi julukanmu
ming paitan rupo
  
karo lambemu sing lunyu

 nek didelokke rupamu
yen pancen unyu-unyu

 basan wes kenal njero

sifatmu kayak AU

 njur caramu koyo ngono
                          
waton njepat langsung minggat
                 
ra mikirke aku sopo
                 
saiki ngejak suloyo
                    
jane aku ki yo monggo
                      
nek arep minggat karepmu
                         
sing penting aku wes ngrasakke
          
barangmu itu

(Chorus)

Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu


Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu


Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
                              
yo mesti wae didupak ndasmu, pabu..



Nella Kharisma - Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika)[

(Intro)      
             


Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu

 
aku wes telung sasi suwene
                 
aku pedot karo kowe
               
ra tau ono kabare
                  
wes ora jelas rupane
                 
jare ora bakal lali
                   
jebul nyatane yo endi
                 
kowe ra tau ngabari
                 
seprono tekan saiki
                
dienteni ora kroso
             
di sms ora cetho
                 
jane kowe kuwi menungso
                 
opo setan sing tuwo
                  
rupo ayu ati ngglatak
                  
omonganmu cen kepenak
                   
lambe koyo begal becak
                 
omongane mesti mayak
                
yen dasare sifatmu
                   
kuwi sing gawe mangkel
                       
ndelok lanangan sing sugih
                  
awakmu langsung gatel
                       
opo meneh sing nggo ninja
                  
nek ra kuwi nggo FU
              
marai awak ngelu
                   
dadi mremen loro untu
                  
aku wes ngerti atimu
                   
jebule mendes sifatmu
                
dimodali ninja FU
                   
kowe wis iso jak methu
                     
ning omah macak krudungan
                    
ning njobo koyo baj!ngan
           
oalah cil.. kimcil tenan

(Chorus)

Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu

  
pabu golek sensasi ning facebook
                 
jare okeh bribikane
                   
padahal kui meng tai
                     
dan juga tidak berfiksi
                  
diumumke liwat dinding
                     
padahal itu nggak penting
                 
dikiranya gue ngefek
                
sorry aja gue cuek
                
lo itu emang cerdik
                 
cari muka biar eksis
                  
mestinya eh lo ngaca
              
dirimu itu siapa
                   
tampang cuma cari muka
                  
ini mulut-mulut gue
                  
biar jelek tapi kece

(Chorus)

Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu

  
pabu mendes kui cen gayamu
                   
kimcil kuwi julukanmu
ming paitan rupo
  
karo lambemu sing lunyu

 nek didelokke rupamu
yen pancen unyu-unyu

 basan wes kenal njero

sifatmu kayak AU

 njur caramu koyo ngono
                          
waton njepat langsung minggat
                 
ra mikirke aku sopo
                 
saiki ngejak suloyo
                    
jane aku ki yo monggo
                      
nek arep minggat karepmu
                         
sing penting aku wes ngrasakke
          
barangmu itu

(Chorus)

Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu


Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
           
yo mesti wae didupak ndasmu


Mendes sifatmu,
         
Kimcil kuwi celukanmu
       
Meng modal rupo ayu,
        
karo lambemu sek lunyu

    
Nek golek lanangan,
         
milih ninja opo FU
     
Yen ora keturutan
                              
yo mesti wae didupak ndasmu, pabu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma, Lirik Lagu Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma, Kunci Gitar Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika) – Nella Kharisma

Post Your Thoughts