Chord Gitar Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk.

Capo di fret 2

(Intro)        

           
ora gampang aku ngelaleke
                   -[G/B]
kadung akeh kenangane..
                     
dalan jembar sing tak lewati sepi..
                         
ora ono kowe sing ngancani..


prapatan klodran
    
aku nangis pinggir ndalan..
                                 -[G/B]
naliko kelingan kowe ngajak bubaran
                 
saiki kutoku uwis kadung mewah..
                          
kowe tak jak balen tetep po wegah..

(Intro)   

                
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
                    
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        
loro ku iki sing tak gowo
     
neng pinggir segoro..
                         
angslup jeru neng parangkusumo..
           
kangen ku iki ra karuan 
  
mubengi paseban..
                            
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        
kuto ku wis mbangun deso 
                  
janjimu mbangun keluargo 
                             
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

(Int.)       
             
                    (hok'a hok'e..)

                
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
                    
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        
loro ku iki sing tak gowo
     
neng pinggir segoro..
                         
angslup jeru neng parangkusumo..
           
kangen ku iki ra karuan 
  
mubengi paseban..
                            
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        
kuto ku wis mbangun deso
                  
janjimu mbangun keluargo
                           
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

        
kuto ku wis mbangun deso
                  
janjimu mbangun keluargo
                             
nanging opo doyo setyoku wis muspro..



Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan[

(Intro)        

           
ora gampang aku ngelaleke
                   -[A/C#]
kadung akeh kenangane..
                     
dalan jembar sing tak lewati sepi..
                         
ora ono kowe sing ngancani..


prapatan klodran
    
aku nangis pinggir ndalan..
                                 -[A/C#]
naliko kelingan kowe ngajak bubaran
                 
saiki kutoku uwis kadung mewah..
                          
kowe tak jak balen tetep po wegah..

(Intro)   

                
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
                    
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        
loro ku iki sing tak gowo
     
neng pinggir segoro..
                         
angslup jeru neng parangkusumo..
           
kangen ku iki ra karuan 
  
mubengi paseban..
                            
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        
kuto ku wis mbangun deso 
                 
janjimu mbangun keluargo 
                             
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

(Int.)       
             
                     (hok'a hok'e..)

                
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
                    
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        
loro ku iki sing tak gowo
     
neng pinggir segoro..
                         
angslup jeru neng parangkusumo..
           
kangen ku iki ra karuan 
  
mubengi paseban..
                            
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        
kuto ku wis mbangun deso
                 
janjimu mbangun keluargo
                           
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

        
kuto ku wis mbangun deso
                 
janjimu mbangun keluargo
                             
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk, Lirik Lagu Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk, Kunci Gitar Klodran Dadi Kenangan – Ndarboy Genk

Post Your Thoughts