Chord Gitar Konco Musiman – NDX AKA

Berikut ini merupakan Chord Gitar Konco Musiman – NDX AKA. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Konco Musiman – NDX AKA, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Konco Musiman – NDX AKA.

(Intro)         

                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                           
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..


 susah seneng tak kancani
                   
tibo tangi tak tulungi
                  
mbiyen takone posisi
                 
saiki koe ning endi
                     
ndumeh sugih terus lungo
                   
lali karo konco konco
                
aku ono pas rekoso
                     
koe lungo pas wis mulyo
                   
rokok entek yo cupitan
                        
madang angkring yo kembulan
                      
pendak dino ngalor ngidul
                     
bingung nggolekke utangan
               
saiki uripmu penak
                  
lali karo konco cerak
                   
lagi sugih anyaran polahmu
            ()
uwis macak sengak..

            
ning ngarep macak apik..
            
ning mburi koyo kirek
-[G/B]-         
      ra miker sedulure
                 
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                            
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..


 saiki koe nglungani
                
rugi aku le nulungi
                  
rugi aku le ngancani
                 
balesanmu koyo tai
              
ibarate koe kere
                    
saiki wis munggah bale
                  
konco susah perjuangane
             
saiki dilalekke
                   
kelingan ra pas atimu
                
dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo
                    
nek udu karo konco-konco
                    
wis pedot tekan semene
                
kekancane sedulure
                 
aku ora butuh konco
                ()
model asu koyo kowe..

            
ning ngarep macak apik..
            
ning mburi koyo kirek
-[G/B]-         
      ra miker sedulure
                 
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                            
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..

                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                            
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..



NDX AKA - Konco Musiman[

(Intro)         

                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                          
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..


 susah seneng tak kancani
                   
tibo tangi tak tulungi
                  
mbiyen takone posisi
                 
saiki koe ning endi
                     
ndumeh sugih terus lungo
                   
lali karo konco konco
                
aku ono pas rekoso
                     
koe lungo pas wis mulyo
                   
rokok entek yo cupitan
                        
madang angkring yo kembulan
                      
pendak dino ngalor ngidul
                     
bingung nggolekke utangan
               
saiki uripmu penak
                  
lali karo konco cerak
                   
lagi sugih anyaran polahmu
            ()
uwis macak sengak..

           
ning ngarep macak apik..
            
ning mburi koyo kirek
-[E/G#]-        
       ra miker sedulure
                 
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                            
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..


 saiki koe nglungani
                
rugi aku le nulungi
                  
rugi aku le ngancani
                 
balesanmu koyo tai
              
ibarate koe kere
                    
saiki wis munggah bale
                  
konco susah perjuangane
             
saiki dilalekke
                   
kelingan ra pas atimu
                
dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo
                    
nek udu karo konco-konco
                    
wis pedot tekan semene
                
kekancane sedulure
                 
aku ora butuh konco
                ()
model asu koyo kowe..

           
ning ngarep macak apik..
            
ning mburi koyo kirek
-[E/G#]-        
       ra miker sedulure
                 
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                            
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..

                
 pas jaman koe susah..
                
aku ning sandingmu..
                 
pas jaman koe mulyo..
            
koe malah lungo..
                            
opo iki rasane aku salah kekancan
                
nduwe konco musiman..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Konco Musiman – NDX AKA yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Konco Musiman – NDX AKA, Lirik Lagu Konco Musiman – NDX AKA, Kunci Gitar Konco Musiman – NDX AKA

Post Your Thoughts