Chord Gitar Korban Cinta – SlemanReceh

Berikut ini merupakan Chord Gitar Korban Cinta – SlemanReceh. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Korban Cinta – SlemanReceh, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Korban Cinta – SlemanReceh.

Capo di fret 2

(Intro)   
            

                          
udan.. tangisku.. wes tak lalekke..
                                 
mergo.. kabeh iki.. ra isoh.. dipeksakke..

                     
tak ikhlaske.. anggone tresno marang dee..
                  
 hu.. uuu.. senajan loro..
                     
aku tetep.. isoh.. nguatke ati..

                       
maafkanlah aku.. bermain cinta dibelakangmu
                       
tak ku sangka.. kalau dia kekasihmu..
                         
namun hati ini.. terlanjur mencintainya
               
maafkan.. perasaan ini..

(Chorus)
                     
mengikhlaskannya.. memilihmu..
                     
aku ikhlas kanggo bahagiane..
                        
keloroku wes tak songgo dewe..

                            
sepurane aku.. ra niat gawe loromu..
                        
dongaku nggo kowe.. iso nemu gantine..
                                  
mugo kahanan iki.. gawe sadar sak kabehe..
                          
yen aku lan kowe.. wes dadi korbane..

(Int.)   
           

                       
maafkanlah aku.. bermain cinta dibelakangmu
                       
tak ku sangka.. kalau dia kekasihmu..
                         
namun hati ini.. terlanjur mencintainya
               
maafkan.. perasaan ini..

(Chorus)
                     
mengikhlaskannya.. memilihmu..
                     
aku ikhlas kanggo bahagiane..
                        
keloroku wes tak songgo dewe..

                            
sepurane aku.. ra niat gawe loromu..
                        
dongaku nggo kowe.. iso nemu gantine..
                                  
mugo kahanan iki.. gawe sadar sak kabehe..
                          
yen aku lan kowe.. wes dadi korbane..



SlemanReceh - Korban Cinta[

(Intro)   
            

                         
udan.. tangisku.. wes tak lalekke..
                                 
mergo.. kabeh iki.. ra isoh.. dipeksakke..

                     
tak ikhlaske.. anggone tresno marang dee..
                  
 hu.. uuu.. senajan loro..
                     
aku tetep.. isoh.. nguatke ati..

                       
maafkanlah aku.. bermain cinta dibelakangmu
                       
tak ku sangka.. kalau dia kekasihmu..
                         
namun hati ini.. terlanjur mencintainya
               
maafkan.. perasaan ini..

(Chorus)
                     
mengikhlaskannya.. memilihmu..
                     
aku ikhlas kanggo bahagiane..
                        
keloroku wes tak songgo dewe..

                           
sepurane aku.. ra niat gawe loromu..
                        
dongaku nggo kowe.. iso nemu gantine..
                                 
mugo kahanan iki.. gawe sadar sak kabehe..
                          
yen aku lan kowe.. wes dadi korbane..

(Int.)   
           

                       
maafkanlah aku.. bermain cinta dibelakangmu
                       
tak ku sangka.. kalau dia kekasihmu..
                         
namun hati ini.. terlanjur mencintainya
               
maafkan.. perasaan ini..

(Chorus)
                     
mengikhlaskannya.. memilihmu..
                     
aku ikhlas kanggo bahagiane..
                        
keloroku wes tak songgo dewe..

                           
sepurane aku.. ra niat gawe loromu..
                        
dongaku nggo kowe.. iso nemu gantine..
                                 
mugo kahanan iki.. gawe sadar sak kabehe..
                          
yen aku lan kowe.. wes dadi korbane..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Korban Cinta – SlemanReceh yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Korban Cinta – SlemanReceh, Lirik Lagu Korban Cinta – SlemanReceh, Kunci Gitar Korban Cinta – SlemanReceh

Post Your Thoughts