Chord Gitar Korban Foto Editan – Risma Marlina

Berikut ini merupakan Chord Gitar Korban Foto Editan – Risma Marlina. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Korban Foto Editan – Risma Marlina, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Korban Foto Editan – Risma Marlina.

Capo di fret 2

                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

(Intro)       ..


tak sawang sawang
    
fotomu neng facebookku

wajahmu ganteng
      
koyok artis senenganku
              
rasane atiku kepengen ketemu
  
ketemu karo awakmu..


tak inbok inbok
        
tak tunggu balesanmu
              
akhire aku karo kowe ketemu
                 
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

                
aduh mas sial tenan
                   
karepe tak jak pacaran
                  
bareng uwes ketemuan
                    
tibak'e kok remok tenan
                      
jebule aku korban foto editan..

(Int.)       ..
             ..


tak sawang sawang
    
fotomu neng facebookku

wajahmu ganteng
      
koyok artis senenganku
              
rasane atiku kepengen ketemu
  
ketemu karo awakmu..


tak inbok inbok
        
tak tunggu balesanmu
              
akhire aku karo kowe ketemu
                 
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

                
aduh mas sial tenan
                   
karepe tak jak pacaran
                  
bareng uwes ketemuan
                    
tibak'e kok remok tenan
                      
jebule aku korban foto editan..

                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

                
aduh mas sial tenan
                   
karepe tak jak pacaran
                  
bareng uwes ketemuan
                    
tibak'e kok remok tenan
                      
jebule aku korban foto editan..

(Outro)         



Risma Marlina - Korban Foto Editan[

                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

(Intro)       ..


tak sawang sawang
    
fotomu neng facebookku

wajahmu ganteng
      
koyok artis senenganku
              
rasane atiku kepengen ketemu
  
ketemu karo awakmu..


tak inbok inbok
        
tak tunggu balesanmu
              
akhire aku karo kowe ketemu
                 
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

                
aduh mas sial tenan
                   
karepe tak jak pacaran
                  
bareng uwes ketemuan
                    
tibak'e kok remok tenan
                      
jebule aku korban foto editan..

(Int.)       ..
             ..


tak sawang sawang
    
fotomu neng facebookku

wajahmu ganteng
      
koyok artis senenganku
              
rasane atiku kepengen ketemu
  
ketemu karo awakmu..


tak inbok inbok
        
tak tunggu balesanmu
              
akhire aku karo kowe ketemu
                 
bareng ketemu aku kok kudu mlayu
   
mergo bedo karo fotomu..

(Chorus)
                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

                
aduh mas sial tenan
                   
karepe tak jak pacaran
                  
bareng uwes ketemuan
                    
tibak'e kok remok tenan
                      
jebule aku korban foto editan..

                
aduh mas aku kapusan
              
kapusan foto editan
                   
ning foto ganteng tenan
           
bareng ketemu kok ora karuan
       
edan tenan..

                
aduh mas sial tenan
                   
karepe tak jak pacaran
                  
bareng uwes ketemuan
                    
tibak'e kok remok tenan
                      
jebule aku korban foto editan..

(Outro)         

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Korban Foto Editan – Risma Marlina yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Korban Foto Editan – Risma Marlina, Lirik Lagu Korban Foto Editan – Risma Marlina, Kunci Gitar Korban Foto Editan – Risma Marlina

Post Your Thoughts