Chord Gitar Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka

Berikut ini merupakan Chord Gitar Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka.

Capo di fret 2

(Intro)       

                             
Tanpo welas kowe lungo biyen kae
                        
 Ra ono mesakne aku sitik wae
                   
Ngaboti tresno anyarmu
                   
Lalu kau tinggalkan aku
                         
Tersakiti sendiri di malam itu..

(Intro)        

                            
Kowe lungo pas aku sayang sayange
                             
 Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
                  
Aku ra ngerti salahku
                    
Dan kau campakkan diriku
                           
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
             
Abot.. tak trimo
               
kanti ikhlas legowo
                     
Sing tak arep kowe ra disio-sio
              
Ben cukup mung aku
                
Korban janji manismu
                        
Udan bledek kang dadi saksiku

(Interlude)        
                --   

(Chorus)
             
Abot.. tak trimo
               
kanti ikhlas legowo
                     
Sing tak arep kowe ra disio-sio
              
Ben cukup mung aku
                
Korban janji manismu
                          
Udan bledek kang dadi saksiku
                          
Udan bledek kang dadi saksiku..

(Chorus) (Overtone)
             
Abot.. tak trimo
              
kanti ikhlas legowo
                     
Sing tak arep kowe ra disio-sio
              
Ben cukup mung aku
               
Korban janji manismu
                        
Udan bledek kang dadi saksiku..
                        
Udan bledek kang dadi saksiku..
                           
Udan bledek.. kang dadi saksiku..



SKA 86 feat. Nikisuka - Korban Janji (Reggae SKA Version)[

(Intro)       

                             
Tanpo welas kowe lungo biyen kae
                        
 Ra ono mesakne aku sitik wae
                   
Ngaboti tresno anyarmu
                  
Lalu kau tinggalkan aku
                         
Tersakiti sendiri di malam itu..

(Intro)        

                            
Kowe lungo pas aku sayang sayange
                             
 Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
                  
Aku ra ngerti salahku
                   
Dan kau campakkan diriku
                           
Bersanding dengan kekasih barumu..

(Chorus)
             
Abot.. tak trimo
              
kanti ikhlas legowo
                     
Sing tak arep kowe ra disio-sio
              
Ben cukup mung aku
               
Korban janji manismu
                        
Udan bledek kang dadi saksiku

(Interlude)        
                --   

(Chorus)
             
Abot.. tak trimo
              
kanti ikhlas legowo
                     
Sing tak arep kowe ra disio-sio
              
Ben cukup mung aku
               
Korban janji manismu
                          
Udan bledek kang dadi saksiku
                          
Udan bledek kang dadi saksiku..

(Chorus) (Overtone)
             
Abot.. tak trimo
              
kanti ikhlas legowo
                    
Sing tak arep kowe ra disio-sio
              
Ben cukup mung aku
               
Korban janji manismu
                       
Udan bledek kang dadi saksiku..
                       
Udan bledek kang dadi saksiku..
                           
Udan bledek.. kang dadi saksiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka, Lirik Lagu Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka, Kunci Gitar Korban Janji (Reggae SKA Version) – SKA 86 feat. Nikisuka

Post Your Thoughts