Chord Gitar Kowe Blenjani – Anisa Salma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kowe Blenjani – Anisa Salma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kowe Blenjani – Anisa Salma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kowe Blenjani – Anisa Salma.

Capo di fret 2

(Intro)    
        --    

             
kepiye.. kowe kabarmu
                        
 wong sing tau ning jero atiku
--               
      janjine ra bakal ngelarani
                         ...
 nanging sak iki blenjani..

              
jarene.. bakal ngancani
                    
 susah seneng mbok lakoni
--             
      nyatane.. kowe ngapusi
                  
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
                   
perih.. sak jroning atiku..
                           
yen eling.. marang kenangan dulu
                    
loro.. nanging kudu lilo..
                  
kowe gandeng karo wong liyo..

               
aku.. mung biso dedungo
                        
mugo kowe.. bahagia karo kono..
                   
tresno.. ra kudu duweni
                    
tak tompo sak kuate ati..

(Int.)   --
         

              
jarene.. bakal ngancani
                    
 susah seneng mbok lakoni
--             
      nyatane.. kowe ngapusi
                  
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
                   
perih.. sak jroning atiku..
                           
yen eling.. marang kenangan dulu
                    
loro.. nanging kudu lilo..
                  
kowe gandeng karo wong liyo..

               
aku.. mung biso dedungo
                        
mugo kowe.. bahagia karo kono..
                   
tresno.. ra kudu duweni
                    
tak tompo sak kuate ati..

                   
tresno.. ra kudu duweni
                    ----
tak tompo sak kuate ati..



Anisa Salma - Kowe Blenjani[

(Intro)    
        --    

             
kepiye.. kowe kabarmu
                        
 wong sing tau ning jero atiku
--              
      janjine ra bakal ngelarani
                         ...
 nanging sak iki blenjani..

              
jarene.. bakal ngancani
                    
 susah seneng mbok lakoni
--            
      nyatane.. kowe ngapusi
                  
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
                   
perih.. sak jroning atiku..
                          
yen eling.. marang kenangan dulu
                    
loro.. nanging kudu lilo..
                  
kowe gandeng karo wong liyo..

               
aku.. mung biso dedungo
                       
mugo kowe.. bahagia karo kono..
                   
tresno.. ra kudu duweni
                    
tak tompo sak kuate ati..

(Int.)   --
         

              
jarene.. bakal ngancani
                    
 susah seneng mbok lakoni
--            
      nyatane.. kowe ngapusi
                  
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
                   
perih.. sak jroning atiku..
                          
yen eling.. marang kenangan dulu
                    
loro.. nanging kudu lilo..
                  
kowe gandeng karo wong liyo..

               
aku.. mung biso dedungo
                       
mugo kowe.. bahagia karo kono..
                   
tresno.. ra kudu duweni
                    
tak tompo sak kuate ati..

                   
tresno.. ra kudu duweni
                    ----
tak tompo sak kuate ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kowe Blenjani – Anisa Salma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kowe Blenjani – Anisa Salma, Lirik Lagu Kowe Blenjani – Anisa Salma, Kunci Gitar Kowe Blenjani – Anisa Salma

Post Your Thoughts