Chord Gitar Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot.

Capo di fret 2

(Intro)    
              

              
 tak tangisono wis emoh krungu
              
 wis ilang rasane tresnamu
               
 kowe lali mlayu ninggalake aku
                          
lungo tegane nyiksa uripku..

             
 tak entenono wis emoh mulih
          
 tresnamu uwis malih
               
 kowe lali ninggali crito sing sedih
                 
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro)    ..

(Chorus)
                  
gelo aku gelo, aku keloro-loro
                      
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro)   ..

                    
lara aku lara, atiku kelara-lara
                     
nandur tresna thukule kuciwa..

(Intro)    
              

             
 tak entenono wis emoh mulih
          
 tresnamu uwis malih
               
 kowe lali ninggali crito sing sedih
                 
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro)    

(Chorus)
                  
gelo aku gelo, aku keloro-loro
                      
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro)   ..

                    
lara aku lara, atiku kelara-lara
                     
nandur tresna thukule kuciwa..
                     
nandur tresna thukule kuciwa..



Didi Kempot - Kowe Mlayu (Engkau Lari)[

(Intro)    
              

              
 tak tangisono wis emoh krungu
              
 wis ilang rasane tresnamu
              
 kowe lali mlayu ninggalake aku
                          
lungo tegane nyiksa uripku..

             
 tak entenono wis emoh mulih
          
 tresnamu uwis malih
              
 kowe lali ninggali crito sing sedih
                 
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro)    ..

(Chorus)
                  
gelo aku gelo, aku keloro-loro
                      
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro)   ..

                    
lara aku lara, atiku kelara-lara
                     
nandur tresna thukule kuciwa..

(Intro)    
              

             
 tak entenono wis emoh mulih
          
 tresnamu uwis malih
              
 kowe lali ninggali crito sing sedih
                 
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro)    

(Chorus)
                  
gelo aku gelo, aku keloro-loro
                      
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro)   ..

                    
lara aku lara, atiku kelara-lara
                     
nandur tresna thukule kuciwa..
                     
nandur tresna thukule kuciwa..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot, Lirik Lagu Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot, Kunci Gitar Kowe Mlayu (Engkau Lari) – Didi Kempot

Post Your Thoughts