Chord Gitar Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema.

Capo di fret 4

(Intro)  [G/B]  
          ..

            [G/B]            - 
mbendino.. dolan bareng kowe..
                             
saben dino whatsappan.. karo kowe..
                [G/B]             - 
susah seneng.. dilakoni bareng kowe..
                    
yo mung kowe.. ning ati..

                [G/B]         - 
nanging saiki ngopo kowe lungo..
                         
opo mergo aku wong ra nduwe..
           [G/B]                  
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
                         
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
                                
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                   
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
                                
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                   
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                [G/B]         - 
nanging saiki ngopo kowe lungo..
                         
opo mergo aku wong ra nduwe..
           [G/B]                  
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
                         
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
                                
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                   
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
                                
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                   
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

                                
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                   
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
                                
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                   
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..



Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati[

(Intro)  [B/D#]  
          ..

            [B/D#]          - 
mbendino.. dolan bareng kowe..
                           
saben dino whatsappan.. karo kowe..
                [B/D#]           - 
susah seneng.. dilakoni bareng kowe..
                    
yo mung kowe.. ning ati..

                [B/D#]       - 
nanging saiki ngopo kowe lungo..
                        
opo mergo aku wong ra nduwe..
           [B/D#]                
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
                         
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
                               
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                  
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
                               
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                  
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                [B/D#]       - 
nanging saiki ngopo kowe lungo..
                        
opo mergo aku wong ra nduwe..
           [B/D#]                
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
                         
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
                               
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                  
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
                               
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                  
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

                               
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                  
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
                               
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
                                  
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema, Lirik Lagu Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema, Kunci Gitar Kowe Ora Nduwe Ati – Safira Inema

Post Your Thoughts