Chord Gitar Kroso Kenceng – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kroso Kenceng – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kroso Kenceng – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kroso Kenceng – Nella Kharisma.

Capo di fret 2

(Intro) ..

                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae

(Intro) ...
           
           ..

 
ojo kepikiran tresnoku ugo tenanan
     
ning aku ra janji yen ora bakal kelian
  
dilakoni wae pacaran koyo tenanan
   
perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

             
janji cinta mati
                     
kuwi mung kembang pacaran
             
ojo sampai janji
               
iki yo dadi tagihan
           
ra usah dipikir
                
kuwi urusan mburian
               
sing penting saiki
                  
jalinan cinta berjalan

(Chorus)
                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

(Interlude)        
                   
                   
                   

(Chorus)
                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

(Interlude)        

 
ojo kepikiran tresnoku ugo tenanan
     
ning aku ra janji yen ora bakal kelian
  
dilakoni wae pacaran koyo tenanan
   
perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

             
janji cinta mati
                     
kuwi mung kembang pacaran
             
ojo sampai janji
               
iki yo dadi tagihan
           
ra usah dipikir
                
kuwi urusan mburian
               
sing penting saiki
                  
jalinan cinta berjalan

(Chorus)
                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

(Outro) 



Nella Kharisma - Kroso Kenceng[

(Intro) ..

                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae

(Intro) ...
           
           ..

 
ojo kepikiran tresnoku ugo tenanan
     
ning aku ra janji yen ora bakal kelian
  
dilakoni wae pacaran koyo tenanan
   
perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

             
janji cinta mati
                     
kuwi mung kembang pacaran
             
ojo sampai janji
               
iki yo dadi tagihan
           
ra usah dipikir
                
kuwi urusan mburian
               
sing penting saiki
                  
jalinan cinta berjalan

                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

(Interlude)        
                   
                   
                   

                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

(Interlude)        

 
ojo kepikiran tresnoku ugo tenanan
     
ning aku ra janji yen ora bakal kelian
  
dilakoni wae pacaran koyo tenanan
   
perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

             
janji cinta mati
                     
kuwi mung kembang pacaran
             
ojo sampai janji
               
iki yo dadi tagihan
           
ra usah dipikir
                
kuwi urusan mburian
               
sing penting saiki
                  
jalinan cinta berjalan

(Chorus)
                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

                    
kroso kenceng dikendoni
                  
yen sepaneng didolane
                 
ojo mikir wes dalane
                
dilakoni nyantai wae..

                 
senadyan suwi pacaran,
               
masio sampe tahunan
                  
yen dudu jatah jodoan
               
dipekso malah pegatan

(Outro) 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kroso Kenceng – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kroso Kenceng – Nella Kharisma, Lirik Lagu Kroso Kenceng – Nella Kharisma, Kunci Gitar Kroso Kenceng – Nella Kharisma

Post Your Thoughts