Chord Gitar Kuatno Ati – Anggun Pramudita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kuatno Ati – Anggun Pramudita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kuatno Ati – Anggun Pramudita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kuatno Ati – Anggun Pramudita.

(Intro)    
            

             
sak umur umur isun urip nong dunyo..
                        
sing tau tauo dilarani kari gedigi
             
mergane paran isun ugo sing ngerti..
                         
saikine riko nong isun koyo wong liyo


sopo hang sing bingung
  
sopo hang sing getun
                           
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
                  
riko ring kono urip seneng keloronan..
              
isun ring kene urip dewekan
               
riko ring kono urip tentrem bebarengan
                               
isun ring kene urip ngenes keleleran..

                  
opo tah riko ngerasakaken..
                   
paran.. hang sun rasakaken..

(Int.)    
           

             
sewengi wengi isun nguatno ati..
         
ikhlas sun nampani
                    
pahite urip hang sun lakoni
               
noring pangeran isun nguatno iman..
         
ngeredemno batin
                  
myakne sing soyo kesiksan..


sopo hang sing bingung
  
sopo hang sing getun
                           
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
                    
riko ring kono urip seneng keloronan..
              
isun ring kene urip dewekan..
               
riko ring kono urip tentrem bebarengan
                               
isun ring kene urip ngenes keleleran..

                    
riko ring kono urip seneng keloronan..
              
isun ring kene urip dewekan..
               
riko ring kono urip tentrem bebarengan
                               
isun ring kene urip ngenes keleleran..

                  
opo tah riko ngerasakaken..
                   
paran.. hang sun rasakaken..
                   
paran.. hang sun rasakaken..



Anggun Pramudita - Kuatno Ati[

(Intro)    
            

             
sak umur umur isun urip nong dunyo..
                       
sing tau tauo dilarani kari gedigi
             
mergane paran isun ugo sing ngerti..
                        
saikine riko nong isun koyo wong liyo


sopo hang sing bingung
  
sopo hang sing getun
                           
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
                  
riko ring kono urip seneng keloronan..
              
isun ring kene urip dewekan
               
riko ring kono urip tentrem bebarengan
                              
isun ring kene urip ngenes keleleran..

                  
opo tah riko ngerasakaken..
                  
paran.. hang sun rasakaken..

(Int.)    
           

             
sewengi wengi isun nguatno ati..
         
ikhlas sun nampani
                    
pahite urip hang sun lakoni
               
noring pangeran isun nguatno iman..
         
ngeredemno batin
                  
myakne sing soyo kesiksan..


sopo hang sing bingung
  
sopo hang sing getun
                           
kadung welase isun di kutung..

(Chorus)
                    
riko ring kono urip seneng keloronan..
              
isun ring kene urip dewekan..
               
riko ring kono urip tentrem bebarengan
                              
isun ring kene urip ngenes keleleran..

                    
riko ring kono urip seneng keloronan..
              
isun ring kene urip dewekan..
               
riko ring kono urip tentrem bebarengan
                              
isun ring kene urip ngenes keleleran..

                  
opo tah riko ngerasakaken..
                  
paran.. hang sun rasakaken..
                  
paran.. hang sun rasakaken..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kuatno Ati – Anggun Pramudita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kuatno Ati – Anggun Pramudita, Lirik Lagu Kuatno Ati – Anggun Pramudita, Kunci Gitar Kuatno Ati – Anggun Pramudita

Post Your Thoughts