Chord Gitar Kudu Sabar – SEBATT’S Official

Berikut ini merupakan Chord Gitar Kudu Sabar – SEBATT’S Official. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Kudu Sabar – SEBATT’S Official, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Kudu Sabar – SEBATT’S Official.

Capo di fret 5

(Intro) ..

               
awal ketemu.. karo kowe..
                          
roso nyaman yen.. nyanding sliramu..
                 
nanging kowe.. ora ngerteni..
            
aku.. loro.. ati..

                         
tulung ngerteni aku sitik wae..
                           
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
                          
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
                         
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
              
kudu.. sabar atiku..
                      
weruh sliramu.. karo koncoku..
                          
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

                         
tulung ngerteni aku sitik wae..
                           
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
                          
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
                         
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
              
kudu.. sabar atiku..
                      
weruh sliramu.. karo koncoku..
                        
ning ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                      
 nanging kowe mblenjani janjimu..
                             
aku yo mung biso.. nglilakke lungamu..
              
  mugo eling ro aku..
               
senajan mung sedelo..
                          
aku sadar.. mung pelampiasan..

(Chorus)
              
kudu.. sabar atiku..
                      
weruh sliramu.. karo koncoku..
                          
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

              
kudu.. sabar atiku..
                      
weruh sliramu.. karo koncoku.. huwoo..
                          
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

               
pe..rih tenan.. ati iki..
      
rasane loro..
                            
pe..ngen nangis.. ning ra..ono.. guno..
             
mugo kowe ora sengsoro..



SEBATT'S Official - Kudu Sabar[

(Intro) ..

               
awal ketemu.. karo kowe..
                          
roso nyaman yen.. nyanding sliramu..
                 
nanging kowe.. ora ngerteni..
           
aku.. loro.. ati..

                         
tulung ngerteni aku sitik wae..
                           
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
                          
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
                         
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
             
kudu.. sabar atiku..
                     
weruh sliramu.. karo koncoku..
                         
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

                         
tulung ngerteni aku sitik wae..
                           
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
                          
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
                         
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
             
kudu.. sabar atiku..
                     
weruh sliramu.. karo koncoku..
                       
ning ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

(Int.)    
         ..
          
         ..

                     
 nanging kowe mblenjani janjimu..
                             
aku yo mung biso.. nglilakke lungamu..
             
  mugo eling ro aku..
               
senajan mung sedelo..
                         
aku sadar.. mung pelampiasan..

(Chorus)
             
kudu.. sabar atiku..
                     
weruh sliramu.. karo koncoku..
                         
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

             
kudu.. sabar atiku..
                     
weruh sliramu.. karo koncoku.. huwoo..
                         
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
        
randue roso..

              
pe..rih tenan.. ati iki..
      
rasane loro..
                          
pe..ngen nangis.. ning ra..ono.. guno..
             
mugo kowe ora sengsoro..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Kudu Sabar – SEBATT’S Official yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Kudu Sabar – SEBATT’S Official, Lirik Lagu Kudu Sabar – SEBATT’S Official, Kunci Gitar Kudu Sabar – SEBATT’S Official

Post Your Thoughts