Chord Gitar Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali.

Capo di fret 2

(Intro)   .. ..
           

                
Mesat ngapung luhur
               
jauh di awang-awang
                   
Meberkeun jang-jangna
                  
bangun taya karingrang
             
Sukuna ranggoas
                      
reujeung pamatukna ngeluk
              
Ngepak mega bari
                  
hiberna tarik nyuruwuk..

           
Saha anu bisa
                   
nyusul kana tandangna
                    
Gandang jeung pertentang
                
taya bandingannana
                              
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              
Taya karempan kasieun
            
leber wawanenna..

                      
Manuk dadali manuk panggagahna
                      
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
                     
Manuk dadali pangkakoncarana
                     
Resep ngahiji rukun sakabehna

           
Hirup sauyunan..
              
tara pahiri-hiri
             
Silih pikanyaah
                  
teu inggis bela pati
             
Manuk dadali ngandung
              
siloka sinatria..
                 
Keur sakumna Bangsa
               
di Nagara Indonesia..

(Intro)   .. ..
           

                
Mesat ngapung luhur
               
jauh di awang-awang
                   
Meberkeun jang-jangna
                  
bangun taya karingrang
             
Sukuna ranggoas
                      
reujeung pamatukna ngeluk
              
Ngepak mega bari
                  
hiberna tarik nyuruwuk..

           
Saha anu bisa
                   
nyusul kana tandangna
                    
Gandang jeung pertentang
                
taya bandingannana
                              
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              
Taya karempan kasieun
            
leber wawanenna..

                      
Manuk dadali manuk panggagahna
                      
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
                     
Manuk dadali pangkakoncarana
                     
Resep ngahiji rukun sakabehna

           
Hirup sauyunan..
              
tara pahiri-hiri
             
Silih pikanyaah
                  
teu inggis bela pati
             
Manuk dadali ngandung
              
siloka sinatria..
                 
Keur sakumna Bangsa
               
di Nagara Indonesia..

(Outro)   .. .. 



Manuk Dadali - Lagu Daerah Jawa Barat[

(Intro)   .. ..
           

                
Mesat ngapung luhur
               
jauh di awang-awang
                   
Meberkeun jang-jangna
                  
bangun taya karingrang
             
Sukuna ranggoas
                      
reujeung pamatukna ngeluk
              
Ngepak mega bari
                  
hiberna tarik nyuruwuk..

           
Saha anu bisa
                   
nyusul kana tandangna
                    
Gandang jeung pertentang
                
taya bandingannana
                              
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              
Taya karempan kasieun
            
leber wawanenna..

                      
Manuk dadali manuk panggagahna
                     
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
                     
Manuk dadali pangkakoncarana
                     
Resep ngahiji rukun sakabehna

           
Hirup sauyunan..
              
tara pahiri-hiri
             
Silih pikanyaah
                  
teu inggis bela pati
             
Manuk dadali ngandung
              
siloka sinatria..
                 
Keur sakumna Bangsa
               
di Nagara Indonesia..

(Intro)   .. ..
           

                
Mesat ngapung luhur
               
jauh di awang-awang
                   
Meberkeun jang-jangna
                  
bangun taya karingrang
             
Sukuna ranggoas
                      
reujeung pamatukna ngeluk
              
Ngepak mega bari
                  
hiberna tarik nyuruwuk..

           
Saha anu bisa
                   
nyusul kana tandangna
                    
Gandang jeung pertentang
                
taya bandingannana
                              
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              
Taya karempan kasieun
            
leber wawanenna..

                      
Manuk dadali manuk panggagahna
                     
Perlambang sakti.. Indonesia Jaya
                     
Manuk dadali pangkakoncarana
                     
Resep ngahiji rukun sakabehna

           
Hirup sauyunan..
              
tara pahiri-hiri
             
Silih pikanyaah
                  
teu inggis bela pati
             
Manuk dadali ngandung
              
siloka sinatria..
                 
Keur sakumna Bangsa
               
di Nagara Indonesia..

(Outro)   .. .. 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali, Lirik Lagu Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali, Kunci Gitar Lagu Daerah Jawa Barat – Manuk Dadali

Post Your Thoughts