Chord Gitar Lalekno Aku – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lalekno Aku – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lalekno Aku – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lalekno Aku – Happy Asmara.

(Intro)        
              ..

            
wis.. lalekno awakku..
                               
seng mbiyen.. nate mbok tresnani..
            
wis.. lupakan diriku..
                            
yang dulu.. pernah kau cintai..

               
 amergo ku saiki wis nemu..
  -                    
seng luwih.. ngerteni tresnoku..

(Chorus)
                       
ojo di salahne.. aku wis ninggalne
                                
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
                    
ojo di paido.. pancen wis ra jodo..
                                
tak jaluk awakmu.. golek penggantiku..

(Intro)       
          ..

            
wis.. lalekno awakku..
                               
seng mbiyen.. nate mbok tresnani..
            
wis.. lupakan diriku..
                            
yang dulu.. pernah kau cintai..

               
 amergo ku saiki wis nemu..
                        
seng luwih.. ngerteni tresnoku..

(Chorus)
                       
ojo di salahne.. aku wis ninggalne
                                
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
                    
ojo di paido.. pancen wis ra jodo..
                                
tak jaluk awakmu.. golek penggantiku..

(Intro)   

                   
ojo di salahne.. aku wis ninggalne
                                
ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
                    
ojo di paido.. pancen wis ra jodo..
                                
tak jaluk awakmu.. golek penggantiku..
               
   golek penggantiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lalekno Aku – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lalekno Aku – Happy Asmara, Lirik Lagu Lalekno Aku – Happy Asmara, Kunci Gitar Lalekno Aku – Happy Asmara

Post Your Thoughts