Chord Gitar Laopo Tresno – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Laopo Tresno – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Laopo Tresno – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Laopo Tresno – Vita Alvia.

(Intro)    
          ..

      
laopo aku trisno awakmu
                     
yen ujung ujunge loro..
                        
mestine aku ra gampang percoyo 
       
ucap manismu..

          
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
                    
ra manut alur dalane..
                         
terserah kowe ancen trisno iki
          
ra iso di gape..

                
yen memang takdire
             
kudu tak kuatne 
              
cukup ngene wae..

(Chorus)
        
koyo ngene tah rasane
         
trisno gedi ra di gape..
                        
kudu piye nompo kenyataane..

           
senadyan lorone tenanan
          
sing tak arep sesandingan..
                               
nanging nyatane mung dadi angenan..

(Int.)       

          
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
                    
ra manut alur dalane..
                         
terserah kowe ancen trisno iki
          
ra iso di gape..

                
yen memang takdire
             
kudu tak kuatne
              
cukup ngene wae..

(Chorus)
        
koyo ngene tah rasane
         
trisno gedi ra di gape..
                        
kudu piye nompo kenyataane..

           
senadyan lorone tenanan
          
sing tak arep sesandingan..
                         
nanging nyatane mung dadi angenan..



Vita Alvia - Laopo Tresno[

(Intro)    
          ..

      
laopo aku trisno awakmu
                    
yen ujung ujunge loro..
                        
mestine aku ra gampang percoyo 
       
ucap manismu..

          
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
                   
ra manut alur dalane..
                         
terserah kowe ancen trisno iki
          
ra iso di gape..

                
yen memang takdire
             
kudu tak kuatne 
              
cukup ngene wae..

(Chorus)
        
koyo ngene tah rasane
         
trisno gedi ra di gape..
                      
kudu piye nompo kenyataane..

           
senadyan lorone tenanan
          
sing tak arep sesandingan..
                             
nanging nyatane mung dadi angenan..

(Int.)       

          
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
                   
ra manut alur dalane..
                         
terserah kowe ancen trisno iki
          
ra iso di gape..

                
yen memang takdire
             
kudu tak kuatne
              
cukup ngene wae..

(Chorus)
        
koyo ngene tah rasane
         
trisno gedi ra di gape..
                      
kudu piye nompo kenyataane..

           
senadyan lorone tenanan
          
sing tak arep sesandingan..
                        
nanging nyatane mung dadi angenan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Laopo Tresno – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Laopo Tresno – Vita Alvia, Lirik Lagu Laopo Tresno – Vita Alvia, Kunci Gitar Laopo Tresno – Vita Alvia

Post Your Thoughts