Chord Gitar Layang Kangen – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Layang Kangen – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Layang Kangen – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Layang Kangen – Didi Kempot.

     
           

[Verse 1]
                         
Layangmu tak tompo wingi kui
                         
Wis tak woco opo karepe atimu
                        
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
                        
Ra kroso netes eluh ning pipiku

  

[Verse 2]
                        
Umpomo tanganku dadi suwiwi
                       
Iki ugo aku mesti enggal bali
                           
Ning kepiye maneh mergo kahananku
                 
Cah ayu entenono tekaku

    
            


                         
Ra maido sopo wonge ora kangen
                                  
Adoh bojo pengen turu angel merem
                       
Ra maido sopo wonge ora trenyuh
                            
Ra kepetuk sak wetoro pengen weruh
                 
Percoyo aku kuatno atimu
                   
Cah ayu entenono tekaku

[Verse 2]
                        
Umpomo tanganku dadi suwiwi
                       
Iki ugo aku mesti enggal bali
                           
Ning kepiye maneh mergo kahananku
                 
Cah ayu entenono tekaku

    
            


                         
Ra maido sopo wonge ora kangen
                                  
Adoh bojo pengen turu angel merem
                       
Ra maido sopo wonge ora trenyuh
                            
Ra kepetuk sak wetoro pengen weruh
                 
Percoyo aku kuatno atimu
                   
Cah ayu entenono tekaku

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Layang Kangen – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Layang Kangen – Didi Kempot, Lirik Lagu Layang Kangen – Didi Kempot, Kunci Gitar Layang Kangen – Didi Kempot

Post Your Thoughts