Chord Gitar Leda lede – Nella kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Leda lede – Nella kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Leda lede – Nella kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Leda lede – Nella kharisma.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

                          
Biyen kowe ngomong wes ra sudi
                      
Saiki kowe nuntut aku bali
                       
Opo kowe pantes tak langgati
                    
Aku iseh wedi mbok larani

                     
Atiku iki wes kadung loro
                       
Wes dadi kebacut ilang roso
             
Tresnoku wes sudo
        
Ra koyo dek jaman semono
                      
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
       Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

                           
Ora tak getuni ora tak tangisi
                              
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
                              
Wes kadung kelaran ati ora karuan
                              
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

                              
Wes lalekke wae aku ora nggondeli
                              
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
                                  
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
                              
Ati leda lede saiki koe pengen aku bali

(Chorus)
                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
       Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

(Interlude)   
              
               

                     
Atiku iki wes kadung loro
                       
Wes dadi kebacut ilang roso
             
Tresnoku wes sudo
        
Ra koyo dek jaman semono
                      
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
       Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
       Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone



Nella kharisma - Leda lede[

(Intro)    
           

                          
Biyen kowe ngomong wes ra sudi
                      
Saiki kowe nuntut aku bali
                      
Opo kowe pantes tak langgati
                    
Aku iseh wedi mbok larani

                     
Atiku iki wes kadung loro
                       
Wes dadi kebacut ilang roso
            
Tresnoku wes sudo
        
Ra koyo dek jaman semono
                      
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
        Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

                           
Ora tak getuni ora tak tangisi
                              
Lungamu neng endi aku ora nggoleki
                              
Wes kadung kelaran ati ora karuan
                              
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

                              
Wes lalekke wae aku ora nggondeli
                              
Atiku mung siji rakuat yen mbaleni
                                  
Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani
                              
Ati leda lede saiki koe pengen aku bali

(Chorus)
                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
        Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

(Interlude)   
              
               

                     
Atiku iki wes kadung loro
                       
Wes dadi kebacut ilang roso
            
Tresnoku wes sudo
        
Ra koyo dek jaman semono
                      
Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)
                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
        Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

                           
Leda lede lungo teko sak penake..
                          
Sepurane atiku wes du nggo kowe..
                     
        Aku biyen mbok siakke
                                
Saiki manut dalane aku kowe du jodone

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Leda lede – Nella kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Leda lede – Nella kharisma, Lirik Lagu Leda lede – Nella kharisma, Kunci Gitar Leda lede – Nella kharisma

Post Your Thoughts