Chord Gitar Legowo – NorthSle

Berikut ini merupakan Chord Gitar Legowo – NorthSle. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Legowo – NorthSle, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Legowo – NorthSle.

(Intro)      

          
aku iseh kelingan
                      
naliko slirahmu ngomong ro aku
           
jaremu arep ngancani
                    
bebrayan tekan ning pati..

               
nanging janji gari janji
                   
kabeh mau mbok blenjani..
            
kowe malah lungo..
                   
nyanding karo wong liyo..

         
 aku.. wes berjuang..
                     
 nanging ora.. pernah kok sawang..

(Chorus)
                              
pangapurane.. yen aku durung biso..
                            
dadi koyo opo sing mbok karepno..
                          
ati ikhlas.. lan trimo legowo..
              
yen pancen dalane..
                          
tresnoku iki raiso dipeksakke..

(Int.)    
          
          
            ..

               
nanging janji gari janji
                   
kabeh mau mbok blenjani..
            
kowe malah lungo..
                   
nyanding karo wong liyo..

         
 aku.. wes berjuang..
                     
 nanging ora.. pernah kok sawang..

(Chorus)
                              
pangapurane.. yen aku durung biso..
                            
dadi koyo opo sing mbok karepno..
                          
ati ikhlas.. lan trimo legowo..
              
yen pancen dalane..
                          
tresnoku iki raiso dipeksakke..

                              
pangapurane.. yen aku durung biso..
                            
dadi koyo opo sing mbok karepno..
                          
ati ikhlas.. lan trimo legowo..
              
yen pancen dalane..
                          
tresnoku iki raiso dipeksakke..
                          
tresnoku iki.. raiso dipeksakke..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Legowo – NorthSle yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Legowo – NorthSle, Lirik Lagu Legowo – NorthSle, Kunci Gitar Legowo – NorthSle

Post Your Thoughts